[]

Altın hesabı nasıl oluyor ?

25 tane çeyrek altın alsam bankaya versem altına faiz uygulanıyor mu ? bankaya altın hesabı açmamı tavsiye edermisiniz ?




 
altını seviyorsan ve paranı altında tutmak istiyorsan en güvenli yöntem altın hesapları bence.
seviyorsan aç tabi. vadeli altın hesabında faiz veriliyor evet.

  • ozdek  (22.01.14 11:53:45) 
ben faiz işlenmesini istemiyorum bunu bildirmem yeterli olur mu ?


  • fuskiyenin oglu  (22.01.14 11:59:08) 
vadesiz altın hesabı açmanız yeterli olacaktır.


  • ozdek  (22.01.14 12:01:29) 
ek olarak altınlar fiziksel olarak bankaya mı veriliyor?


  • modo25  (22.01.14 12:08:21) 
evet nası vericem gidip 25 tane çeyrek mi götürücem yanımda ?


  • fuskiyenin oglu  (22.01.14 12:10:32) 
fiziksel altın götürsen bile, geriye aldığında sadece karşılığı olan parayı alabiliyorsun yani altını bankaya götürmene gerek yok arkadaşların dediği gibi, parayı yatır altına çevirsinler. sen gramı tanırsın ondan sonra.


  • greenplease  (22.01.14 12:22:15) 
illa da fiziksel olarak altin yatirmak isterseniz, sertifikali altin vermek zorundasiniz. ornegin hesabinizda 10 gram altin var, siz kuyumcudan 5 gr. sertifikali altin aldiniz, bunu hesabiniza direk yatirabiliyorsunuz.

P.S: soylediklerim Kuveyt Turk icin gecerli, altin hesabi konusunda oldukca iyi olduklarini soylebilirim.
  • alan shearer  (22.01.14 13:12:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.