[]

Anne ve babanizin sosyal yasami

Anne ve babaniz birlikte disari cikiyor mu? Haftasonu veya aksamlari? Yuruyuse, gezmeye, yemege ya da tatile falan?

Ek olarak anne ve babanizin ayri sosyal yasamlari nasil? Arkadaslariyla disarida nasil ve ne kadar sure gecirirler?

Kendi anne ve babamin hayatini degerlendirmek uzere soruyorum. Tesekkurler.

 
benimkiler her cuma cumartesi illa bir yere giderler beraber. amk üniversitenin en popüler çiftiymişler zamanında hukuk fakültesinde, hala öyle bir havaları var kıskanmıyo değilim.

onun dısında ayrı ayrı arkadaslarıyla görüştükleri oluyor evet. babam genelde arkadasları off road günleri düzenlediği zaman gider katılır,annemde klasik arkadaslarıyla mekan mekan içmeye yemeğe gider işte.

yaşlar 48 bu arada.
  • fransızkalanadam  (21.01.14 19:03:21 ~ 19:07:09) 
bizimkiler iyi gibi ya. öyle ahım şahım değil ama annem, babamı her pazar sabahı sahile yürüşe götürür. 2-3 ayda bir de yemeğe çıkarlar.

birbirlerinden ayrı olarak babam ayda 1-2 arkadaşlarıyla içer. annemin de haftada iki günü var. bazen de halamla ya da iş yerinden arkadaşlarıyla yemeğe gidiyorlar.

bu dediklerim iki sene önceydi yalnız. iki senedir onları gözlemeyecek kadar uzun kalmıyorum yanlarında.
  • empati kuramayan psikolog  (21.01.14 19:03:26) 
ben cocukken apartman guzeldi. annem arkadaslariyla surekli bulusurdu. babam da neredeyse her aksam disardaydi. babamin cevresi cok genis oldugu icin arkadaslari esleriyle falan gelirdi, annem onlarla da iyi anlasirdi. muhafazakar bir aile icin bayagi disadonuk ve sosyallerdi.

su an ayrilar, ikisiyle de cok nadir gorusuyorum. toplasan ikiser arkadaslari vardir.
  • der meister  (21.01.14 19:47:49) 
benimkiler ayri yasiyor. annem gezer carsi, pazar neredeyse her gun mahallesinde. haftada bir de arkadaslariyla oyun oynar.

babam da her gun cikar gezer arabayla avm falan dolasir bir sekilde, bazen eski isten, mahalleden arkadaslariyla bulusur, lokale falan gider. akrabalarina gider.

ikisi de emekli 60+
  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (21.01.14 19:56:40) 
Annemle babam beraber yuruyuse,spora,yuzmeye falan giderler. Hic basbasa tatile gitmediler bensiz. Evet arada basbasa yemege de cikarlar ama ortak arkadaslari yok. Babam bi grup arkadasiyla okeydi kart oyunlariydi falan oynar. Bi de borsayla ilgilenir. Annem de yazik kendini kahve gunlerine ismek kurslarina adadi. Kadin benden sosyal ama belediyenin kadinlar kolunun duzenledigi gezilere katiliyo falan ben yusa tepesindeyim diye ariyo beni. Turk sanat muzigi korosuna katildi falan oyle iste


  • kullanicadi  (21.01.14 20:01:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.