[]

Staj çilesi-Bıkkınlık

Merhaba ahali,
Bu yaz zorunlu stajım var ancak hiç bi yere başvurmak içimden gelmiyor, staj aramak, başvurmak, mülakat vs. çok çileli geliyor bana. Hırs ve idealim de fazla yok. Yazın staj yapmak yerine evde aylaklık yapasım var. Ancak mecburum ve bişeyler yapmam gerek. Bu bıkkınlığı ve isteksizliği nasıl atabilirim üstümden? Bazı insanlarda aşırı hırs ve gaz var mesela, nerden buluyolar bu motivasyonu? Bulanlar bana da sırrını söylese harika olur :) Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.


 
Bu bıkkınlığı sadece üzerine giderek atabilirsin. Tedavi veya ilaç yok haliyle. Gözünü karartıp yapacaksın, staj süresince hayatından nefret ediceksin ama gene yapacaksın çünkü mecbursun. İleride evleniceksin,çoluk çocuk olacak bu sefer onlar için çalışmak zorunda kalacaksın, hayatından daha çok nefret ediceksin. Nefret ederek yaşayacaksın, daha sinirli, daha boş bakar hale geleceksin. Ama kaçış yok, para lazım çalışacaksın. Böyle böyle işte, hayatının içine edilecek. Ben bu durumdayım, ve çoooooooooooooook mutsuzum.


  • liriamer  (21.01.14 16:24:56) 
Ben de geçen yaz yaptım. Aynı şekilde hırs olayı hiç olmayan bir insanım ve nefret ede ede gittim geldim. Ama bunu yapılması ve atlatılması gereken bir şey olarak gör. Ben 1 ay yaptım çok çabuk geçti. Motive olacak bir durum yok aslında. Gidiyorsun geliyorsun olay bu. Zaten senden kimse bişey beklemiyor orda. Getir götür falan.


  • malibug  (21.01.14 16:32:26) 
Eger bu kadar isteksizsen yanlis bolum secmissin. Mimarlik okuyorsan okulu birak derim direkt. Ciddiyim.

Edit: gerci genelde 5 kurus vermeden calistiriyorlar ve Turkiye'de calisma kosullari rezalet. Ama gelecekte yapacagin meslek ise insanda biraz heves olur yahu.
  • fortisvita  (21.01.14 16:32:36 ~ 16:34:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.