[]

Neden Arap Çocukları Türk çocuklarından daha kıymetli?

Zonguldak’ta fakir Türk ana babanın kırk günlük çocuğu soğuktan hastalanarak öldü. Adana'da bir Türk bebek açlıktan öldü. Orta asya'daki oğuz ırkından müslüman olmayan Türk çocuklar hastalıktan, çin'in ambargolarından hergün ölüyor. Bazılarını Türk evlatları hiç ilgilendirmiyor.

Varsa yoksa arap çocukları :( Yok suriye'deki arap çocuk ölmüş yok filisindeki arap çocuk açlıktan ölmüş. yok şurdaki arap çok mutsuzmuş, yok mısır'daki arap'ın kalbi kırılmış. niye böyle? ne var bu araplar da Türklerde olmayan şey?


 
petrol


  • vfgerty  (21.01.14 14:25:30) 
akp= arap ve kürt partisi

sanırım bu herşeyi açıklıyor.
  • tomofilli hasan  (21.01.14 14:25:56) 
bi bitmediniz.


  • vejeteryanvampir  (21.01.14 14:29:18) 
onlar zaten hep ölüyordu. güneydoğu da karadenizde köylerde vs. yoksulluktan, soğuktan ölenler artık fazla prim yapmıyor.

suriye'deki çocuktan bahsedince dünya lideri oluyorsun tayyorex gibi. bir kere müslüman çocukları düşünmüş oluyorsun. bu çok önemli halkımız için.
  • wertyu  (21.01.14 14:30:51) 
ahahah bak yukarıda dediğim şeyi şimdi facebook'a girer girmez gördüm:))
imgim.com

bunu diyen adamlar kendi vatanının çocuklarını biber gazıyla, plastik mermiyle, sopalarla hunharca dövüp öldürdü.
  • wertyu  (21.01.14 14:40:12 ~ 17:38:10) 
Olum ne alakası var ya. Allahallaa


  • klar  (21.01.14 14:45:52) 
burada da yanlış bir mantık var ama. en azından öyle hisettiriyor. Türk çocuğu Arap'tan daha kıymetli olmalıymış da değil diye sitem edilmiş gibi.

hepsinin değeri aynı, hepsi çocuk. hiçbiri ölmeyi haketmiyor. ama politikayı orospu çocuğuymuş gibi yapan liderler olduğu sürece biz de böyle kıyaslamalar yapıyoruz işte. manipüle ediliyoruz, Arap çocuğuna belki de içten içe kin duymaya başlıyoruz. olmaması gerek tabi.
  • pain of liberation  (21.01.14 14:49:18) 
çocuk çocuktur. evrensel korunması gereken bir varlıktır. milliyetler üstü.

daha bunu anlayamadıysan, söze gerek yok!!!!
  • dezember  (21.01.14 15:22:11 ~ 15:22:38) 
öyle deme nusayrileri ya da süryanileri de pek sevmeyiz mesela devlet olarak.


  • kta  (21.01.14 15:31:18) 
en hafif ifadeyle söylüyorum bak! çocukları argüman yapıp bunu söyleyebilen birinin insanlığının haysiyetinin vicdanının şerefinin içine tüküreyim


  • yemrem  (21.01.14 15:44:42) 
@dezember ve @pain of liberation +1500.


  • barbara herhalde barbara manken olan  (21.01.14 15:48:49) 
suriye'de ölen çocuğun sebebi sen değilsen o zaman onların öldüğünü söylemende sorun yok. istediğin kadar bağırır çağırırsın suriye'de ölen çocuklar vaaaar diye. sen suçlu değilsin.

fakat türkiye'de ölen çocuğun sebebi sensen o zaman ölmemişler gibi yaparsın. iyi öldüler falan dersin en fazla.

bu türkiye'ye özgü bir durum değildir muhtemelen.
  • godsparticle  (21.01.14 17:56:41) 
soruyu bu şekilde sorduğunuz ya da bu haliyle yanıtlanmaya değer bulduğunuz sürece tayyibiyen yönetim size müstahak. mısırda ordu adamı takır takır tarıyor. filistinde israil vatandaşı ile diğer her canlı arasında muazzam fark var. esad bir diktatör. daha fazla uzatmak gereksiz. ırkçı zekanızla varacağınız sadece daha fazla nefret olacak.


  • tek millet tek dil tek yuzuk  (21.01.14 18:00:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.