[]

Yazz 24+4

Uzun süredir kullanıyorum. Normalde hapım dün bitti ve gece regl oldum. Bu gece saat onda yeni kutuya baslamam gerekiyordu ancak almayı unuttum. En erken yarın sabah baslayabilirim. Bu durumda ne yapmalıyım?

A) yarın ilacın 1. Gunu gibi davran ve yine gece 10 da al.
B) yarın ilacı unutmuşsun gibi iç. Yani sabah hatırlar hatırlamaz 1 tane ve gece 10 da ikinci gün için olanı iç.

Bu şekilde ilacın etkinliğinde bir problem olur mu??

 
Ben de yasmin kullanıyorum. Benimki daha vahimdi, 3 gün unutmuşum.
Eyvah diye doktoru aradım 4. günün sabahı, şimdi 1 tane al akşam da normal saatinde al kutu bitene kadar devam et problem olmaz demişti.
Sizin yine 1 gün bile geçmiyor herhalde, sabah alırsanız.

Kısacası b şıkkı ,)
  • rabbititus  (20.01.14 21:32:09) 
önceki ayda doğum kontrol hapı kullanılmışsa bir sonraki ayda başlamak için adetin 3. gününe kadar süreniz var. diye biliyorum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.01.14 21:41:25) 
B

içmediğiniz gün için de içeceksiniz. etken maddeli hapı aldığınız gün hiç değişmeyecek (ör:pazartesi)

yani siz yarın hapı satın alır almaz ilk hapı pzts etiketleyip için. sonra salı gününkünü de vaktinde yani 10 gibi için. iki gün de unutsanız bu böyle. emin değilim ama sanırım 3 de. 4'ten sonra işler değişiyor.

akşama kadar içmeseniz bile iki tane içeceksiniz.
  • supergirl  (20.01.14 22:11:04 ~ 22:13:46) 
B.
Ben de aynı ilaçta aynı şeyi üç kez yaşadım, böyle yaptım.

  • tanterosa  (21.01.14 08:10:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.