(2)
sorum bankacılara veya bunu daha önce yapmış tecrübelilere
bugün garantiden aradılar. isterseniz bu aylık kredi kartı borcunuzu 1 ay erteleyelim dediler. müsait olmadığımdan sonra arayın dedim.şimdi bu taksidi 1 ay ertelemek ne demek oluyor? önümüzdeki ay sadece bu ayın mı taksidini ödeyecem (dolayısıyla geri kalan ayların taksitleri de 1 sonraki aya sarkmı
bugün garantiden aradılar. isterseniz bu aylık kredi kartı borcunuzu 1 ay erteleyelim dediler. müsait olmadığımdan sonra arayın dedim.
şimdi bu taksidi 1 ay ertelemek ne demek oluyor? önümüzdeki ay sadece bu ayın mı taksidini ödeyecem (dolayısıyla geri kalan ayların taksitleri de 1 sonraki aya sarkmış olacak) yoksa önümüzdeki ay hem bu ayın hem de önümüzdeki ayın (toplamda 2 ayın) borcunu bereber mi ödeyecem?
şimdiden teşekkür ederim. (şimdiye dek tik vermediğim yardım sever olmadı, tikler geç de olsa gelecek)
0
muhtemelen erteleme belli bir ücret karşılığında gerçekleşecektir. bedava erteleyeceklerini sanmıyorum.
0
hepiniz oleceksiniz
(
20.01.14)
%2 faiz + 15 tl alıyorlar sanırım.
önümüzdeki ay duble ödüyor oluyorsun.
0