Giriş
(7)

istanbulkart

tutkikarnimacikti
Selamlar,Yakın zamanda uçakla İstanbul'a gideceğim. İnişim gece yarısı olacak, gideceğim yer taksiyle pahalı olur gibime geliyor(erenköy). İstanbulkartım var ve içinde para yok sanırım. Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışında otobüs durağının ordaki gişe o saatte açık oluyor mu? Eğer olmuyorsa internett
Selamlar,

Yakın zamanda uçakla İstanbul'a gideceğim. İnişim gece yarısı olacak, gideceğim yer taksiyle pahalı olur gibime geliyor(erenköy). İstanbulkartım var ve içinde para yok sanırım. Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışında otobüs durağının ordaki gişe o saatte açık oluyor mu? Eğer olmuyorsa internetten para yükleme şansım var mı? Biraz bakındım yok sanki..
0
tutkikarnimacikti
(20.01.14)
para yükleyebileceğin kiosklar var. yüklersin sorun olmaz.
0
streak
(20.01.14)
gişeye gerek yok zaten otomatik para yükleme makineleri oluyor ordan rahatça yükleyebilirsin.
0
hayat memuru
(20.01.14)
havaalanında mevcut o halde..teşekkür ederim..
0
🌸tutkikarnimacikti
(20.01.14)
derdin bu olsun. en kötü 2 tl bozuk bulundur yanında, birinden rica edersin basar, nedir yani..
0
temir
(20.01.14)
gece yarısı dediğin 23.00 son otobüs ona göre gel.apışıp kalma nerde bu otobüsler diye.
0
jamswety
(20.01.14)
@corazon valiente, 15 milyon insanı 10 kişiyi baz alarak genelledin ya valla helal olsun. istanbul'da önce akbil basar mısınız diyip, sonra bozamayacağını bildiği için 50-100 lira uzatan insanlar olduğu için olayın pek hoş karşılanmaması normal. ama elinde 2 lirayı gösteren adama da çok sorun çıkacağını sanmıyorum.
0
temir
(20.01.14)
@jamswety şuraya bakarak sormuştum ben

www.iett.gov.tr
0
🌸tutkikarnimacikti
(20.01.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.