[]

Ev Değişikliği Hakkında

ailenizle berabersiniz 2 erkek kardes. ev kot 1 dairede ufak bir daire 70 m kare( ufak 2+1, nispeten merkeze yakın bi ev) ev aileyee ait, evde herkes calısmakta ortalama 1200 falan.

evi satma durumu vardı ama satılmadı coktandır, plan satıp yeni ev almaktı bu ev satıldıktan sonra ama dedigim gibi satılmayınca solye bi fikir geldi;

evi kiraya versek, ufak bi de kot daire oldugundan 300 falan olur. yeni evlerde 500 falan diyelim. o 200 farkla bunu yapar mısınız?

bi de tabi ev deisirken yeni eve cıkarkan masraflar haricinde.

en azından 1 2 sene bu sekilde devam edip tekrardan evi satıp yeni ev almak denenebilir ama su an satılmadıgından boyle bir degisim dusuncesi olustu.

bi yol gosterseniz?

 
ben olsam yapardım. kiracı varken de satışa çıkarabilirsiniz evi. ev istanbul da mı?


  • fasyhbyz  (20.01.14 00:07:36) 
ev ankarada, ama simdi kiracı varken satısa cıkarsak kiracıyla sozlesme yaptık diyelim 2 ay sonra ev satıs durumuna geldi kiracıya evi satıyoruz demek cok ayıp olmaz mı? yoksa bu isin raconu mu bu? ya da biz baska evde kiradayken diyeli m 1 senelik sozlesme yaptık sonra evi sattıktan sonra ev almaya karar verdik ev sahibine direk cıkıyoruz biz ev aldık diyebilir miyiz? var mı bu hak ?


  • therevo  (20.01.14 00:13:51) 
hayır sorun olmaz evi alanla kiracı anlaşma yapar sonra aralarında zaten. ev sahibine çıkıyoruz diyebilirsiniz evet.


  • fasyhbyz  (20.01.14 00:16:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.