[]

vodafone'dan iphone 5s almak mantıklı mı?

vodafone'nun 95 tl'lik red tarifesini kullanıyorum. 24 ay kontratla iphone 5s 32 gb aylık 85 tl taksitle.. yani telefon toplam 2040 tl'ye geliyor. (vatan'da 2400 tl, apple online store'da 2450 tl)

mantıklı mıdır vodafone'dan almak?


 
Bence mantıksız.. En geç 5-6 ay sonra iphone 6 çıkar, ondan 1 sene sonra 6s çıkar ve sen hala modası geçmiş bir telefon için taksit ödüyor olursun.


  • kaptan memo  (19.01.14 22:58:39) 
@kaptan memo
bu mantıkla ondan 5-6 ay sonra 7 çıkacak sonra 7c, 7s ...... e hiç almayalım o zaman?

ayrıca modasında değilim. yenisi çıkacak diye 6 ay telefon almadan beklemek daha mantıksız değil mi?
  • lancelot du lac  (19.01.14 23:58:33) 
iphone senede bir defa çıkar. iphone 5s eylül gibi çıkmıştı doğru hatırlıyorsam. yani 6'ya çok var düşer falan diye beklersen daha çok beklersin.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.01.14 00:00:32) 
fikrimiz sorulmuş, biz de fikrimizi söylemişiz. iphone 5s ile ilgili bir sıkıntım yok. her yeni çıkan telefonu beklemelisin diye de bir düşüncem yok. benim mantıksız bulduğum 2 sene süren taksit olayı, yoksa istersen git nokia 1110 al, saygı duyarım. çevremde bazı arkadaşlar 2 sene süren bu tip kampanyalara girdiler ve daha sonra pişman oldular. olay budur.


  • kaptan memo  (20.01.14 07:54:54) 
Benim de söylemek istediğim peşin parayla alamıyorsak veya kredi kartı kullanmıyorsak mecbur 24 ay taksitle alacağız. Daha az taksit yapmıyorlar. Fikrini söylemene bişey demedim zaten teşekkür için tik de attım.


  • lancelot du lac  (20.01.14 09:18:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.