[]

kredi kartı - online kredi kartı - alışveriş

merhabalar duyurunun ekonomistleri ve stanndart and poor's çaycı yamakları,

bir kredi kartım var, ancak kendini madden yok. yani henüz bana ulaşmadı. ben ise bu kredi kartımı online siparişler için (yemeksepeti vs) kullanabilmek istiyorum. gecenin şu saatinde bunun yolu nedir?

kart, garanti'den bonus genç ve kart numarasının ilk ve son 4 hanesinden başka bir bilgiyi göremiyorum kart ile ilgili.

pls help.

sevgiler,

kardeşiniz.

 
kredi kartı güvenlik önlemi olaraktan elinize ulaştıktan 2 iş günü sonrası aktifleşir zaten hiç kendinizi parçalamayın.


  • neferkitty  (19.01.14 22:30:33) 
kart numarası

son kullanma tarihi

sahibinin adı

güvenlik kodu

bunlar olmadan olmaz benim bildiğim.
  • icim urperiyor  (19.01.14 22:30:50) 
internet şubesinden sanal kredi kartı oluşturmayı deneyin. eğer olursa onun her bir şeyi görünür. numarası cvv2 kodu vs.


  • mr.goodcat  (19.01.14 22:48:56) 
neferkitty'e çok fena katılıyorum, hiç kasmayın.

çözüm olarak: arayacağınız bir dostunuz varsa gecenin şu saatinde, size kendi kartından ama teslimatı sizin eve olacak şekilde bir şeyler söylesin. ((nakit paranız yoksa tabii.))
  • lejant  (19.01.14 23:23:49 ~ 23:25:31) 
garantiden tek tuşla sanal kredi kartı açabiliyorsunuz, içerisine istediğiniz zaman para yükleyip istediğiniz yerden alışveriş yapabiliyorsunuz.

şimdiye kadar sadece ido'dan bilet alamadım sanal kartla, birde gerçek kartınız olmasına gerek yok. ayrıca olurda sitelerden falan çalınırsa harcayabilecekleri para sadece sizin yatırdığınız kadar oluyor.
  • selam  (20.01.14 00:59:11 ~ 01:00:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.