[]

literature review a ne yazayim

Bi essay yazmam gerekiyor global finansal krizlerin euro zone ve us bolgesine etkisini abd almanya ve yunanistanin gdp, issizlik orani ve bir ibdikatorle daha karsilastirmam gerekiyor. Introya bunlari kisaca yazdim ama lit reviewde tam karar veremedim acikcasi. Ulkelerin durumlarini kisaca mi aciklayayim indikatorleri mi aciklayayim.ne yapayim sizce ya yeni yeni yaziyoruzk




 
Lİterature Review'a iki yönden girmek faydalı. İlki uygulama alanı, ikincisi yöntem. Bu ikisinin çakışmasında bir literatür boşluğu olduğunu kanıtlamak gerek. Bunları da genişten dara getirmek gerek.

İlk olarak "finansal krizlerin etkisi hangi açılardan incelenmiş" konulu bir giriş ile başlayabilirsiniz. Sonra da Euro Zone için neler yapılmış, US için neler yapılmış' a bakabilirsiniz. Sizin yapacaklarınızla benzer veya farklılaşan yönleri neler? DOlayısıyla sizin çalışmanızın motivasyonu bu çalışmaların hangi özelliklerinden kaynaklanıyor kısmına cevap vermiş olursunuz.

Daha sonra indicator'lar. Bu indicator'lar daha önce benzer çalışmalar için kullanılmış mi, ne sonuç vermişler? Bu durumda sizin indicator seçiminiz literatürdeki nelerden etkilendi?

Sonra da yöntem. Benzer çalışmalarda hangi yöntemler kullanılmış? Bunların ne gibi eksi-artıları var? Bu yöntemler çalışma amacına göre nasıl belirlenmiş?

En son da yöntem-uygulama tutarlılığı? Hangi yöntem, hangi soruya cevap vermiş ve bu uygulama alanı üzerinde neler yapılmış?

Bunların hepsi literatürdeki boşluğu ortaya çıkarır ve bu boşluk sizin çalışmadaki temel motivasyonlarınızdan biridir.
  • aychovsky  (19.01.14 21:49:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.