[]

Yelek-Fular mı, Şerit mi?

Damatlıgın içine yandaki resimlerden hangisi daha güzel durur sizce?

Yelek fular giymeyeni dövüyorlar artık, şerit daha değişik daha sade duruyor. Bir de size sorayım istedim.


 
yau efendi gibi papyon tak bence. bunlar gerenksiz atraksiyonlar-yine bence tabi.


  • vecihi  (11.05.09 16:22:32) 
valla o şerit rahiplerin boynuna taktığı zımbırtıya benziyor. ama diğeri de çok şık değil bence. vecihi'ye katılıyorum papyon en güzeli.


  • henry gale  (11.05.09 16:41:22) 
hocam yelek fular güzel oluyor.
sarar'ın sade ama kaliteli yelek-fular takımları var.
üstüne de Atatürk yaka gömlek.
yalnız sıcakta bayıyor biraz. dikkat.

Allah bir yastıkta kocatsın.
  • zeki baba  (11.05.09 16:50:56) 
Fular, şerit şu ara moda olabilir belki ama geniş zamana bakarsak ben 20 yıl önce düğününde fular takmış insan görmedim. çocuklarınız baktığında düğün resminize komik gelebilir o zamanın moda anlayışına göre. Ama papyon, kravat bunlar klasik şeylerdir, düğün için olanları da gayet şık ve kaliteli durur.


  • holly golightly  (11.05.09 16:55:40) 
ikisi arasında ceket fular daha güzel duruyor. ama kravattan şaşma derim. oynarken beline sokabiliyorsun. konukları dolaşırken çıkarıyorsun. hem de çok şık. her iki pederle bir uyum da yakalayabilirsin. yelek sırtı göbeği çok kasar.


  • trocero  (11.05.09 17:44:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.