[]

Fifa 14 Ultimate Team, Xbox 360, Oyun Arkadaşlığı ve Sorularım?

orta-kafa-gol üçlüsüne tenezzül etmeden, güzel oyun oynamayı arzulayan, olur olmadık kayma, faul gibi çirkefliklere mesafeli, mümkünse emekli ve arabası olanlarınız, benimle oyun arkadaşı olur musunuz?

ek:
online modda divisionlarda düşme var mı?
şu an 7.deyim, 8 puan baraj oluyor sanırım. yanılıyor muyum?

ben italyan takımı kurdum, ancak havuz pek geniş değilmiş. ispanyol takımı vs kurmaya çalışsam çok mu geç olur?

lig atladıkça, rakiplerimin seviyesi de mi yükseliyor? yoksa ligler arası random bir eşleştirme mi var? orta-kafa-gol oynayanlardan tiksinenlerin, rakibe uyarıda bulunduğu bir hareket var mı?
ben kendi köşe noktama koşuyorum, kendi kaleme orta açıyorum, yavşaklar anlasın diye. şu ana kadar bir rakibim anladım :)
ultimate aleminde dert anlatmanın yolları nelerdir?

en başta verilen oyuncular satılmıyor sanırım. onlar öylece duracak mı, eti sütü bir şeyinin faydası yok mu bana?

online turnuva kısmına hiç girmedim henüz. ordaki maçların takvimi nasıl oluyor? bir oturuşta 1 saatten fazla kalmıyorum konsol başında. ben bir turnuvaya girsem, maç yapmak için nasıl bir zamanlamaya uymam gerekiyor?

 
ben de pcde oynuyorum ağlar uyuşsa bağlanır oynardım ama bildiğim kadarıyla uyuşmuyolar


  • ozymandias10  (19.01.14 16:53:04) 
herşeyden önce şunu söyliyim. online oynamıyorsan ut oynamanın hiçbir anlamı yok. sorulara gelecek olursak ut'de rakiplerinin senin bulunduğun division'dan geldiğini sanmıyorum. ben bayadır div1'deyim (övünmek gibi olmasın. yok lan övünmek gibi olsun baya.) ona rağmen doğru düzgün rakip gelmiyor hiç. geneli ağır mal. yani dediğin gibi ya orta-kafa-gol üçlüsünden başka oyun sistemleri yok, ya da oynamayı hiç bilmeyen mallar. e bunların div1'de olması mümkün değil. 2-3'te bile olamazlar yani o derece. onun haricinde italya ligi gayet iyidir, nesini beğenmedin? modası çoktan geçti italya'nın gerçi ama yine de sağlam oyuncular var ve fiyat-performans açısından en uygun lig italya. ben uzun süre alman kadrosuyla oynadım, o da çok iyi. bir süredir de ispanya kadrosuyla oynuyorum ve şimdiye kadar en zevk aldığım kadro diyebilirim. ayağa pas yapmayı sevdiğim için ispanya ligi tam bu sisteme uygun. anladığım kadarıyla iyi kadro kuracak coine sahip değilsin. bunun için 2 kez div atlasan minimum 20k gelir, maç başı alacağın coinleri de hesaba katarsak mütevazi bir italya kadrosu kurabilirsin başlangıç olarak.

edit: pc'de oynuyorum.
  • lionel andres  (19.01.14 16:56:26 ~ 16:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.