[]

bir orta boy pizzaya

15 lira vermek birde bunu sık sayılabilecek aralıklarla yapmak gerizekalılığın bayrak tutanı olunduğu manasına mı gelir?

bir orta boy pizzaya 15 lira verilir mi lan? bu da tek kişinin hesabı bakın, düşünün yanında arkadaşına çocuğuna annesine falan filan ısmarlandığını düşünün 30 45 liralara çıkıyor 5 dilim şey:(

pizza sektörü bu memleketin ekonomi seviyesine de bakarsak nasıl hala ayakta anlamış değilim.

 
tembeller sayesinde ayakta kalıyor. evde yapmak en akıllıcası. yılda 1-2 defa tembellik yapılabilir.


  • fasyhbyz  (19.01.14 14:39:09) 
10 liradan fazla vermem bimde 4 lüsü 7 liraya satılıyor onu yiyorum canım isteyince. pide ve börek tercihimdir en fazla 5 liraya doyuyorum.


  • enter saltman benim  (19.01.14 14:43:55) 
bir dönem biz de pizzaya abandıydık fakat bir siparişte 45 lira verince durup düşünmeye başladık.

markete gidip alışveriş yapınca maks. 10 lira gidiyor hakkaten, boş yere para israfı.

bıraktık artık.
buna en iyi alternatif menemen bence.
  • neferkitty  (19.01.14 14:45:58) 
ben geçen on kişilik sipariş verdim. totale bi baktım 600 kat olmuş. tıks, o gün bugündür yok pizza filan.


  • klassno  (19.01.14 14:48:37) 
yediğin şey pizza olsa yine neyse derim arada bir olur öyle de, yediğin şey karbonat+hamur+dondurulmuş malzeme.

hayatımın hatasıdır yemeksepetinden pizza söylemek, her firma için geçerli bu lafım.
  • Mackinaw  (19.01.14 14:59:39) 
gidip alınca 10 lira oluyor ben öyle alıyorum.(dominos-şube eve yakın)

ya akşam pizza alsan, öğlen dışarıda yesen bütün gün sırf yemeğe 20-30 lira gidiyor özellikle öğrenci için zor.
  • rodriguez2  (19.01.14 15:00:06) 
pizza o parayı hak etmiyor kesinlikle. hala lüks sayılıyor türkiye'de. tabii bunu alan insanlar sayesinde. ben dominos'un büyük boy pizzasıyla bile zar zor doyuyorum hele çok açsam hiçbir işe yaramıyor.

tabii denemek için almıştım bir daha da yemedim dominostan. ama genel olarak hepsi pahalı yani, işçilik yok, o parayı hak eden bir malzeme yok.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (19.01.14 15:10:51) 
Ben şu an evde yapıyorum mis. *-* malzemeleri 20-30 civari tutsun, hepsini ilk seferde kullanamiyosun zaten 2-3 defa kocaman tepsi yapiliyor.

Ekonomik aileyiz olim.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (19.01.14 15:36:27) 
bende aynı bu şekilde düşünüyordum sonra yurtdışına çıkınca farkettim ki orda daha da pahalıymış nedir bu pizzayı bu kadar pahalı yapan arkadaşlar?etli söylemesen bi le avrupanın bir kaç yerinde 15 eurodan aşağı pizza görmedim,hamur ve 3-4 malzeme sonuçta


  • allstar  (19.01.14 16:35:00) 
Aynı fikirdeyim abi, özellikle dominos'un pizzaları o kadar kötü ki salçalı ekmeğe 15-20 lira vermek hakikaten mallık. Lükslükle alakası yok, mis gibi iskender yemek varken salçalı ekmek lan. Hakikaten acıyorum dominosa verilen paraya.


  • roket adam  (19.01.14 18:28:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.