[]

öğrenciye part time iş konusunda (eskişehir)

merhaba. geçen yıl bir arkadaşım sayım işine gidiyordu. akşam 20-21 saatlerinde mağazalara gidip geceye kadar sayım yapıyorlardı. haftada 2-3 gün gidiyorlardı hatırladığım kadarıyla. aylık olarak paraları yatıyordu. bu tip bir işi nasıl bulabilirim? ya da en azından bulabilmek için neler yapabilirim? buna benzer başka ne tür işler yapabilirim? bu işleri bulabilme şansım nedir? ya da şansımı arttırabilmek için neler yapabilirim?

aklınıza gelen her türlü öneriyi dillendirebilirsiniz. her türlü öneriye açığım.

yüksek bir gelir beklentim yok kesinlikle. aylık 300-500 arası bir rakama gerekirse haftada 3 günden fazla çalışabilirim. akşam saat beşten sonra her türlü işi yapabilirim.

not: anadolu üniversitesi öğrencisiyim.

 
özel ders
barmenlik/barmaidlik
kariyer.netten (ve diğer ik sitelerinden) güzel bir cv ve mutlaka ön yazı ile birlikte mağazalara başvurabilirsiniz.
bir alternatif de çağrı merkezi
  • jimjim  (19.01.14 11:23:11) 
secretcv den guzel ajans işleri de düşebilir. oraya da üye ol bence.


  • jangbogo  (19.01.14 11:46:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.