[]

Neden İlaç Mümessiliği Sorusu ?

Merhaba ;

İşten ayrıldım ve uzun zamandır ilaç mümessili olmak istiyorum evet zor ve sevilen bir meslek değil ama çok kurumsal ve büyük bir firmanın mülakatına katılacağım.

Düşünüyorum ama cümleyi kuramıyorum evet garip kilitlendim.

Bana bu mülakatta neden ilaç mümessilliği diye soru gelecek.

Bu soruya satış yönünde hedef almak ve bu kurumsal şirketin değerlerinin peşinden gitmek gibi bir istekle cevaplamak istiyorum ama ik yöneticisinin aaa evet bu diyeceği sihirli cümleyi kuramıyorum. Çok ukala bir cümle olmasını da istemiyorum.

Bu cümle konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?

Sizce ilaç mümessili (tıbbi tanıtım temsilcisi) mülakatına girseniz ve size neden ilaç mümessilliği diye sorulsa ne cevap verirsiniz. Yardımınızı bekliyorum.

 
gelecegi çok kotu be hocam. bir suru.kişi işten cikarilmisti geçenlerde


  • ceycey e  (18.01.14 19:16:44) 
Eger isi iyi yapacagina inaniyorsan gelecegi felaket olsa da isin rast gider. Karsi tarafa kasinti davranip buyuk sozler etmeye calisma. Ben bu isi istiyorum de. Insan iliskilerim cok iyidir, karsi tarafi etkileyebilir, ikna edebilirim o yuzden bu iste basarili olacagim de isi kap.


  • bilan  (18.01.14 19:25:15) 
kurumsal olan pazarda söz sahibi bir firma olacak inşallah çok ama çok heyecanlıyım. neden kendi tıbbi mümessillik sorusuna cevap verememek tek korkum


  • nemrut kafasi  (18.01.14 20:18:25 ~ 20:18:36) 
İşi almayı ne kadar istediğinizi anlatın bence yeterli olacaktır.Ben olsam içtenlikle yanıtlardım.


  • kendihalindekiyaratık  (18.01.14 20:20:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.