[]

diyet spor falan

selam. 23 yaşındayım ben, göbeğim çıktı baya :/

bir aylık bir spora gitme deneyimim oldu ama devam etmedim. çok ara ara gitmiştim onda da. sebebi de şuydu: ben adama, bak güzel kardeşim, ben biraz zayıflamak ve fit bir görüntü istiyorum dedim. bunun için spor da yaparım diyet de. ama bana kesin konuş zaman ve yapacaklarım hakkında dedim. olmadı.

bunu yapabilecek bir bilginiz varsa bi yazın size zahmet.

önümüzdeki 1 ay, diyet spor her ne ise uygulayıp, sonuç görmek istiyorum. mümkün müdür?

 
işte insan böyle umutsuzluğa kapılıyor arkadaş. ne zaman olur peki 2 ay mı?

biri 2 ay şunu yiyeceksin, bu sporu şu kadar yapacaksın ve göbek eriyecek, fit bir görüntün olacak diyebilir mi mesela? diyetisyen mi spora mı gitmek gerek.
  • brad pitt  (18.01.14 15:09:23) 
(bkz: göbek eritme teknikleri/@bugunku antremanda goz dolduran futbolcu)

2 ayda sonuç alırsın da, 2 ayda birden çok fit olayım falan istiyorsan, öyle bir şey yok. sonuç istiyorsan emek vereceksin.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (18.01.14 15:16:59 ~ 15:17:25) 
brad pittin fight clubdaki haline mi benzemek istiyorsun yoksa? yalan konuşma bak!


  • tek millet tek dil tek yuzuk  (18.01.14 15:45:39) 
hacı ben seni çok iyi anladım, sen 1 ay 2 ay 3 yıl süresi ne olursa olsun gerçekçi bir şekilde anlatacak ve sana beslenmesiyle salonuyla komple bir program yazarak hedefe ulaştıracak birini arıyorsun

tek düze antrenmanlardan sıkıldınız mı?

emeklerinizin karşılığını alamıyormusunuz?

hoşlandığınız kızı kürekçi çocuğun kollarına bakarken mi yakaladınız?

işte ab shaper!

tutma kolundaki egzantirik yay sayesinde yağ yakımın...

yok lan ab mab yalan işler, sen en güzeli diyetisyene git derdini anlat.
  • azizakin  (18.01.14 15:56:29) 
23 yaşında bir insan 1 ayda diyet+sporla sonuç alır. İstediğin sonucu alman 4-5 ay gerekebilir, onu uzmanına sor ama 1 ayda gözle görülür değişim olur. Ama istisnai durumlar her zaman vardır, mesela insülin direnci gibi durumlar.


  • cy7  (18.01.14 18:36:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.