[]

Bilgisayar Toplama

Birşeyler topladım da nasıl olmuş?
www.dropbox.com

Ofiste kullanıcam, xampp, dreamweawer, ps gibi şeyler kullanıyorum sıklıkla. İlerde render işlerim de olacak. Ekran kartı önemli değil.


500w seçtim ama ondan tam emin değilim. Ayrıca kasa ayrı güç kaynağı ayrı mı almak lazım, sıkıntı çıkarmasın bu kasa içinde gelen? Ayrıca bu anakarta alternatif ne olabilir, tavsiyelerinize açığım.
Bütçe 2000-2500 arası ama ne kadar düşük olursa o kadar iyi.


Bonus: Grafikerin kullanımı için renkleri olabildiğince doğru gösterebilen 23" bir monitör lazım ama onu bilemedim ben. Tavsiyenize açığım.

 
abi ssd ekle bir tane. ssd çok farkettiriyo öyle böyle değil. ps 2 saniyede açılıyo öyle diyeyim.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (18.01.14 13:01:01) 
120gb ssd var zaten abi gözünden kaçmış :)


  • inugard  (18.01.14 13:02:40) 
Hacı ben ekran kartını powercolor r9 270x devil edition olarak aldım ama crosffire yaptım vatanda o kart 600 lira idi ve soğutma açısından süper 3 fanlı bişi, zaten baya masraf yapmışsın bence o ekran kartını seç daha iyi. monitör olarak en iyileri asus ve lgnin ips panelli modelleridir diyebilirim. Ama asus acayip tuzludur. Bu arada bende sapphire hd 6570 ekran kartı var illa o olsun diyorsan ben sana gönderirim ama dediğimden şaşma bence. Ben suan after effectsde render alırken ya da ps ai'de yüksek boyutlu dosyalarla uğraşırken hiç sıkıntı yaşamıyorum.


  • Solem  (18.01.14 13:07:28 ~ 13:09:15) 
Makineyi şirket alacak, oyun da oynamayacağım için ekran kartı görüntü versin yeter yani. Hatta 64bit seçmiştim de neyse 128bit olsun bari dedim. Anakarttan onboard çıkış olsa hiç gerek yok zaten :)


  • inugard  (18.01.14 13:13:57) 
a8 serisi işlemci alarak ekran kartı almaktan da kurtulabilirsin o zaman :D


  • Solem  (18.01.14 13:54:57) 
ayrı bir güç kaynağı alsan çok daha iyi olur kasanın kendisinden gelen genellikle sorun çıkarıyor.


  • volkanaydin152  (18.01.14 14:36:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.