[]

Ses kayıt kalitesi en yüksek cep telefonu

Piyasanın ses kayıt kalitesi en yüksek telefonu hangisi?




 
lumia 925 ve lumia 1020


  • readmymind  (18.01.14 11:27:12) 
bence bunu daha karşılaştıran olmamıştır.bende bilmiyorum ama makine önerebilirim.tascam marka olanlar güzel.belki cevabı değil ama olsun.


  • enginornek  (18.01.14 11:31:41) 
Bende iphone 4 var arkadasta S4 var gecen gitar filan calarken kaydedelim dedik ve iphone un daha iyi oldugunu soyleybilirim. Tabi bi tane testle tam bi sey soylenmez ama belirteyim dedim


  • youshookmeallnightlong  (18.01.14 11:43:28) 
valla lumia 920 ile gittiğim konserlerde vs kaydettiğim sesler gayet iyi izlettiğim-dinlettiğim arkadaşlarım şaşırdılar.


  • rodriguez2  (18.01.14 12:16:21) 
nokia kullandım, sevemedim. iphone diyolla işyerindekiler de.


  • tavsani tekmele  (18.01.14 12:35:46) 
S4 vs. Iphone 5 / S3 ve S3 Mini kıyaslama şansım oldu. S4 daha kaliteli kaydediyor bence.

Lumia serisi hakkında bilgim yok ancak 5800'dan yola çıkarak mantık yürüteyim: 2008 yılında üretilmiş bir telefona göre ses kaydı son derece başarılıydı ve kesinlikle sırıtmıyordu. Bence imkanınız varsa bu telefonlarla bir ses kaydı yapmayı deneyin. Veya belki burada bu telefonlara sahip kişiler sizin için örnek kayıtlar yapıp yükleyebilir.

Ya da hiç olmadı isterseniz ben S4 ile örnek kayıtlar gönderebilirim aramızda kalmaları şartıyla :D
  • materyalist imam  (18.01.14 12:51:48) 
@materyalist imam, abi emroy@live.com adresine yollarsan çok sevinirim. burda da iphone 5s olan arkadaşla deneme yapıcam. karşılaştırırım senin ses örneklerini de yayarım beğenirsem ehehe (yok artık)


  • tavsani tekmele  (18.01.14 13:01:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.