[]

kyk kredinin hayata etkisi

işi gücü olan okumasın çok uzun oldu yardım sever abilerim ablalarıma teşekkür şimdiden

tabi biraz garip bir soru olacak ama soru çok net bu kyk nın kredisi bir kamçı felan olurmu dostlar? hani lan bunu ödicez çalışakta ortalama kasak ilerde işe girmek için felan? (ve bu ortalama işe girmeyi etkilermi)

şimdi ben bu sene kazandım hazırlığı atladım ama nasıl rahatım hani kazandımya nasılsa geçilir la girdik o zaman yaparız kafası ve ilk dönem (şuan son 1 final kaldı) bitti ve 4 dersin 1 inden n/a 2 sinden ff 1 indende dc felan alıcam muhtemelen zaten kaldım yada ünide noluyorsa ondan işte ne bilmiyorum onuda açıklamak isteyen açıklayabilir ikinci dönem kurtarılırmı direk kaldımmı sınıfmı tekrar etcem lise gibimi la bu üni vs...

başka bi soruda genelde hedef koyarım kendime ve gerçekleştiririm liseye ve üniye böyle girdim yazın çalışıp işlerde para kazandım tecrübe kazandım vs hep bir amacım hedefim vardı... ama üninin sonunda ne olacak vs bilmiyorum ve bir hedefim yok (siyaset bilimi ve kamu yönetimi) bunun beni etkilediğini düşünüyorum

derslere çalışma olayıda şöyle bütün derslere gidiyorum ve dinliyorum (en fazla 100 ders varsa gidipte 5-6 sını dinlememişimdir telle felan oynama vs..) not bazı derslerde tuttum bi işe yaramadı bıraktım kütüphanede çalışma olayını kavrayamadım bu bir popilikmidir nedir?

derslere çalışmıyorum ben dersi derste dinleyip yapan adamdandım ama noldu anlamadım ünide bu tutmuyor heralde, evde kitap okuyorum bölümle ilgili yada roman ps3 bazen oynarım pc hiç oynamazdım (pc bağımlılığımdan kurtulmuştum ama şimdi deli gibi başladı bu derslerden kalma stresinden yeniden bağımlı oldum sanırım)

tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim ablalarım...

edit: durumumuz iyi denebilir yani bu krediye ihtiyaç yok denebilir ve babam alma Üfe Tefe uğraşma ilerde kıçına girebilir diyor ama ben bi yandan kendi paramı harcamak hesap vermemek olayına değişik bi gözlede bakıyorum alıpta ödeyemeyip sürünen varmıdır 12 milyarda az para değil en az 15 ödeyecek olsak 1 yılda anca kazanılır o para açıkcası...

 
ilk soruya güldüm, o ne la öyle.
ikinci soruda da, ben de seninle aynı şekilde başladım, sonra çalışkan arkadaşlarla tanıştım, bölümdeki diğer çocuklarla daha sıkı fıkı oldum lan napıyom ben herkes yardırmış dedim, şimdi o çocuklardan ortalamamın eksik olmasının tek sebebi 1. sınıfın iki dönemindeki ortalamalarım. Her şey olacağına varıyor sonunda. Çok düşündüm tekrar alayım mı diye, sen düşünme al.

  • ikametsiz  (18.01.14 00:47:41) 
sadece şuna cevap veriyim: durumun varsa alma abi ödemesi zor. 8 sene oldu üniv. biteli. iki taksitim kaldı bitince bi fukarayı sevindiricem.


  • syangela  (18.01.14 01:08:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.