[]

Kasa içi temizlik

Böyle evde, amatör modda değilde, adam gibi bütün parçaları söküp temizleyip, tekrar takan yer var mıdır?
Ne kadara mal olur?



 
lego yapar gibi bir pazar gunu cok keyifle yapabilirsin
neredeyse tum bilgisayarcilar yapar.. istabulda yazicioglunda da yaptirabilirsin.bir de besiktas da sinanpasa pasajinin altindaki bilgisayarcilar yapar.. fiyat pazarliga ve muhabbete tabiidir. herhalde bi 20-30 ytlini alirlar..
ancak ben olsam caniiiim bilgisayarimi kimseciklere emanet etmezdim..
  • maj  (10.05.09 22:52:38) 
Öyle bir yer var mıdır yok mudur bilmiyorum ama bence siz de kabaca temizleyebilirsiniz. ben yapıyorum mesela. dvd sürücüsünü hddyi falan söküyorum. elektrikli süpürge falan sokuyorum. gayet cillop oluyor.


  • cro magnon  (10.05.09 22:54:22) 
Amatör modu yok bu işin, profesyonel modu hiç yok daha doğrusu. Sonuçta altı üstü bir temizlik, bir kaç püf noktasını (ben hepsini bilmiyorumdur onun işçin hiç söylemiyorum) bilirseniz daha iyi temizlersiniz.

20-30 TL'yi de çatır çatır yersiniz
  • Karluk  (10.05.09 23:00:03) 
Aslında kendim yapmam için daha önce de yazmıştım burada ve sağolsun herkes de çok güzel yardım etmişti ama uzun süre boşladım ve gerçekten fazlasıyla tozlandığını gördüm kasanın. Üstesinden gelebileceğimden emin değilim.
Özellikle ekran kartının boşta 58 derece çalışması sinirimi bozuyor. (Daha önce 50 dereceyken)

  • sesee  (10.05.09 23:04:13 ~ 23:05:30) 
oto yıkamacıların hava tabancası çok güzel yapıyor o işi. süpürge herşeyi çekemiyo ama basınçlı hava zerre bırakmıyo.sonrada bi contackt spreyle cila atarsın misss..


  • gns  (10.05.09 23:08:21) 
Kasayı balkona çıkarıp saç kurutma makinesiyle temizleyebilirsin; sırf temizlemek için kasayı bilgisayarcıya taşımak ve üstüne para vermektense. Ki bilgisayarcılar da farklı birşey yapmayacaklar. Kartları anakarttan çıkartıp temizlemenin çok faydası yok diye biliyorum. Ama kesinlikle balkonda yap yoksa evin için yün gibi toz öbekleriyle kaynıyor.


  • guzelmarmara  (10.05.09 23:52:05) 
gns haklı. ben sırf bu yüzden hava kompressörü alıp dün balkonda kasayı temizledim. yeni kasa olmasına rağmen toz bulutu çıktı içinden. (fan bobinlerine toz sıkısmış ses yapıyordu.)


  • pain  (11.05.09 13:43:28) 
Nerden alınır bu kompresörler ve özellikle şu markayı al dediginiz var mı? Yoksa hepsi aynı iş yapar mı?
Bir de, güçlü bir saç kurutma makinesi var evde (sıcaklığını falan da ayarlayabildiğimiz), o da aynı işi görür mü ki?

  • sesee  (11.05.09 17:47:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.