[]

Sizce Nerede Yanlış Yapıyorum?

Arkadaşlar daha önce buradan bir ilan vermiştim, siteme yazar alıyor-arıyorum. Acelem yok ama açıkçası şu 10 gün içinde 1 kişi olsun başvursun isterdim. Ancak 10 gündür tık yok. Siteme her gün 130-150 kişi giriyor, son 10 günde 1300-1500 kişi eder, bunlardan çoğu ilk kez giren kişiler. Kişi bu siteyi arama sonucu bulduysa bu konularla ilgilidir, ama neden kimse yazmak istemez? Sıklıkla yazmayacak olanlara para vermeyeceğim için mi? Olsa da versek ama bütçemiz yok ki henüz. Ben kimsenin para düşüncesiyle imtina ettiğini düşünmüyorum, sorun başka yerde, ama nerede bulamıyorum? Millet gürül gürül forumlara girip yazıyor, o forumlar ki ömründe spor yapmamış adamlar ahkam keserler ama gerçekten bilgili az sayıda insan da vardır. Şimdi bu bilgili ya da ilgili kişiler o foruma yazacağına benim siteme yazsa daha iyi olmaz mı? Hem bu sitede yazılarını tescilliyorum ama yarın öbür gün bir forumdan banlanırsa yazdıkları emekleri heder olur. Sitede hata nerede bulamıyorum, ama amatör yazarların katılımını çok istiyorum hem bu ilerdeki projelermiz için de iyi olacak. Spordan anlamıyorsanız bile bir göz atın nerede hata yapıyorum sizce.

Düşünceniz varsa lütfen erinmeyin, kendinize saklamayın ve bu sorunun altına yazın, çok memnun olurum. (git: www.bodytr.com)


 
esas itibariyle,
Verdiğiniz e-posta adresine istediğiniz gibi bir mesaj bıraktım. İsterseniz e-posta adresinizi silebilirsiniz.

İlginiz için teşekkürler.
  • Karluk  (11.05.09 00:56:49) 
burdan cevaplıyım,
bence üslubunuz yanlış.
azarlar gibi davet ediyorsunuz sitenize.
sürç-i lisan ettiysem affola.
öneri olarak da, facebook'tan body building yapanların gruplarını bulup onlara üye olun ve insanlarla muhabbet ederek onları sitenize davet edin.
kolay gelsin.
  • aithra  (11.05.09 10:49:01) 
Aithra,
Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Üslubumda hatalı bulduğunuz yerlere örnek verirseniz düşüncenizi daha iyi anlayabilirim. Elbette kimseyi azarlamaya hakkım yok, eğer böyle bir izlenim varsa bunu nasıl giderebilecğeimi düşünüyorsunuz?

Facebook üyeliğimi geçen gün aldım ancak buradan insanları davet etmeye bu aralar pek zamanım yok, yine de site için bir grup kurdum ve listemdeki arkadaşlarımı ara ara davet ederim. Başka öneriniz var mı?

Görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  • Karluk  (11.05.09 14:52:44) 
nasıl örnek versem ki :)
ben öyle buldum tabi, başkası bulmayabilir ama:
-Acelem yok ama açıkçası şu 10 gün içinde 1 kişi olsun başvursun isterdim. Ancak 10 gündür tık yok. (üye olmadılar diye sinirlenmiş duruyorsunuz, olmadıysa olmadı yani)
-ama neden kimse yazmak istemez? (bu genelde siteyle alakalı. şöyle anlatayım: sitenin üslubu ne kadar samimiyse insanlar o kadar çok şey yazıyorlar. yazmadılarsa yazmadılar, demek ki eksiğiniz var ya da doğru kitleye ulaşamadınız. bilemiyorum, kesin bir şey söylenmez ki böyle durumlarda)
-Millet gürül gürül forumlara girip yazıyor, o forumlar ki ömründe spor yapmamış adamlar ahkam keserler ama gerçekten bilgili az sayıda insan da vardır. Şimdi bu bilgili ya da ilgili kişiler o foruma yazacağına benim siteme yazsa daha iyi olmaz mı?.. (bla bla.. yazınızın genelinde bir sinirlilik bi kızmışlık falan var işte. adam azarlar gibi hesap soruyorsunuz. neden siteme üye olmadılar, neden yorum ayzmadılar, başka yere yazıyorlar ama aa döverim ama.. falan gibi :) )
site işleri karmaşık biraz. hedef kitle bulmuşsunuz kendinize, sitenizin bir olayı (vizyon-misyon vs.) da var, tek yapmanız gereken hedef kitleye ulaşmak. ha bir de samimi ve rahat olmak :D insanları zorla üye yapamazsınız :) yani ben daha önce denemiştim (kendi sitem için), olmuyor.
bir de önce arkadaş çevrenizden başlayın, olmadı yukarıda bahsettiğim gruplardan arkadaş edinin, link verin, tartışma konusu açın vs.
kolay gelsin.
  • aithra  (11.05.09 17:26:00) 
Anlıyorum. Ben de sitede verdiğim ilandaki üslubu hatalı bulduğunuzu sanmıştım, buradkai yazımı kastettiğinizi anlayınca rahatladım açıkaçası :-)

Evet, kimseyi azarlar gibi konuşmak istemezdim ama bir an kızgınlığım olduğu doğruydu. Geçti gitti tabii ki. Ama o anlık kızgınlığım olmasa bu soruyu buradan sormazdım.

Yazınızı gülümseyerek okudum, baız yerlerde size hak vermemek elde değil :-)

İlginize çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızda dikkate almam gereken yerler var.
  • Karluk  (11.05.09 22:45:36 ~ 22:46:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.