[]

duyuru hakkında

bana mı öyle geliyor siz ne düşünüyorsunuz ?

özellikle şu son zamanlarda ihtiyaç duyulan sorulara verilen cevap sayısı iyiden iyiye azaldı da sedef tarzı duyurulara dalga geçmeler, alaylar vs arttı.

demek istediğim duyuru son zamanlarda bozdu demek istemiyorum ama ne bileyim bir garipleşti mi ? çünkü nerede troll denilenleri görsem verilen cevabın haddi hesabı yok ama gelin görün diğerlerinde durum aynı değil.

 
bende böyle düşünüyorum.


  • rock n roll  (17.01.14 18:45:20) 
yardımcı olmaya çalışıyoruz, bu kadar oluyor. :/


  • jimjim  (17.01.14 18:46:50) 
evet. bilgisizce cevaplar yanıltmalar.fena.


  • vasilias  (17.01.14 18:47:52) 
aynı fikirdeyim.


  • sen git ben geliyorum  (17.01.14 18:54:18) 
Bozdudan çok biri bi şey soruyor, bi grup insan sadece etiketlemek için ya da eleştirmek için sırf laf çevirmek, alt etmek için yazıyor.

Bi şey soruyorsun, soruya cevap değil de; eleştiri yapılıyor kişiye. Fikrini söyle geç işte. Cevap vermeyeceksen de boşuna laf kalabaklığı yapma. Duyurunun en göze batan rahatsız ediciliği bu.

Laf sokayım da nasıl olursa olsun kafasında bazıları.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (17.01.14 18:59:37) 
ben gayet sorularıma cevaplar alıyorum.


  • japon askeri  (17.01.14 19:29:04) 
sorular saçmalaşmaya başladı çünkü. 10 liralık alacağı şey için tavsiye isteyenler. doktorluk bir durum için gelip buraya danışanlar, kendi karar vermesi gerekenler için gelip boş fikir alanlar, googledan habersiz olanlar hepsi çoğaldı.


  • insect  (17.01.14 19:32:05) 
bilgili insanlar azaldı. geyikçiler arttı. türkiye'deki sitelerin sorunu böyle. bilgili insanlar uzaklaşıyorlar. beyin göçü. gençlik geyikten ibaret artık. bilgiye önem veren az.


  • ermanen  (17.01.14 19:32:35) 
elimden geldiğince insanları uzmanlık alanımca bilgilendirmeye çalışıyorum. duyuruya bir şeyler oluyorsa benim bunda bir suçum yok.


  • fayfim  (17.01.14 19:42:14) 
ben bıraktım duyuruyu ondandır ahaha
şaka bir yana ben ki inanılmaz duyuru bağımlısıydım. gelmiyorum girmiyorum artık sevmiyorum
burayı güzel yapan bir şey vardı ( glori :p ) bitti gitti

garipleştiği konusuna katılıyorum. soru cevaplara gelince azalma bence de var
  • disardayim  (17.01.14 20:10:27) 
Ben 1-2 ay önce geldim, şu an temiz göründü bana ortalık. Bozmuş olsa ben de yaygara yapardım. Şu anda panikteyim "Ben mi bozdum" diye.


  • aychovsky  (17.01.14 20:13:15 ~ 20:14:29) 
kesinlikle çok doğru, üniversiteyi 6 yılda bitirme zorunluluğuyla ilgili bi soruldu 2 kişi cevap verdi, hıyarın biri çıkıp yok sevgilimle sikişirken komdom burnuma kaçtı diye soruyo 45 cevap geliyor. Ayrıca belli popüler tipler göt capslerini bile koysa min. 20 yorum alıyor, sevilmeyen insanlar ne yazarsa yazsın 2 cevap anca geliyor, böyle saçma iş olmaz. İtü sözlüğe üyeyseniz duyurularınızı ordan yapabilirsiniz.


  • habib  (17.01.14 20:14:17) 
ben tamamen kendi dünya görüşümü empoze etmek için cevap yazıyorum bazen. gece vakti açılan +18 duyurulardan da kimseye zarar gelmez kanaatindeyim. onun haricinde, es yazarı olarak kullanmadan önce de burada hesabım vardı, 4-5 sene oluyor, duyurunun içeriğinin hiç değiştiğini sanmıyorum. combofix çıkınca teknik soruların lüzumu da azaldı diyorlar. öyle distile bilgiye kimsenin ihtiyacı yok. arada kan ihtiyacı, acil ev, çok müşkül durumda kalan insanlarla dayanışma gibi faideli amaçlar için duruyor işte duyuru. biz burada yeşilliğiz.


  • tek millet tek dil tek yuzuk  (17.01.14 20:28:13) 
Geyik ya da genel başlıkların altına uzun uzun cevap yazılması, bilgi gerektirenlerin altına az yazılması bana garip gelmiyor açıkçası. Kondom ile ilgili bir soruya 30 kişinin cevap vermesi, zaten 3 sevişsen cevap verilecek ya da daha çok herkesin yaşadığı bir konu. Ama atıyorum ki Java ile ilgili bir sorunun az cevaplanması daha normal, bu konuda bilgisi olan insan daha az zaten. Sevişme konusunda, Java konusundan daha fazla insanın bilgisi vardır. Burada goygoyculara pek girmiyorum tabii.

Ama bunu yazarken de eskiyi bilmiyorum, daha çok uzman mı vardı ya da genel konuların altına yazılmak mı çekinilen bir şeydi.

Beni duyuruda rahatsız eden tek durum, ciddi ciddi bir soru yazıldığında altında bilmeyen birçok insanın geyiğinden geçilmemesi; "Bula bula soracak bunu mu buldun" denmesi ve birtakım trollemeler.
  • aychovsky  (17.01.14 20:28:33) 
aynen öyle hacı, moderasyon da baktı olmuyo, salladı olayı artık.


  • Solem  (17.01.14 20:32:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.