[]

Skyrim Soul Gem

Oyunun acemisiyim,

Soul gemleri nasıl kullanıyoruz acaba?

ve başka önerileriniz var mı oyunlar ilgili?

 
Chargelı silahların oluyor. Silahı seçip T'ye bas gemler gözükür. Chargeı biten silahları gemlerle doldurabiliyorsun


  • false pretension  (17.01.14 17:12:35) 
Bos gemler bir ise yaramiyor diye hatirliyorum. Soul'la doldurman lazim, o da bir buyuyle yapiliyordu sanirim internette dolu rehber var bununla ilgili. Ya da direk dolu gemler bulabilirsin. Uzun zaman oldu nasil ozledim bu oyunu


  • çatı  (17.01.14 17:21:54) 
olayı çözdüm teşekkürler. bir sorum daha var:

yanıma bir eleman aldım buna eşya verip alabiliyorum. ben istiyorum ki verdiğim itemi kuşansın. bu mümkün mü?
  • gozyakansakiz  (17.01.14 17:28:28) 
otomatik. genelde favori eşyaları oluyor ve o uzmanlık konularında sahip oldukları en iyi item'ı giyiyorlar. yani bir archer follower'in varsa vereceğin en yüksek zırh puanı olan light armor'ı giyecektir.

zırhta bu mesela zırh puanı en yüksek olanı, vb.
  • kuja  (17.01.14 17:30:49 ~ 17:31:16) 
Adamin kusandigi silah turune gore degisir. Mesela one handed ise iyi damageli bir kilici opup basina koyar. Armor gauntlet olaylari da oyle.


  • çatı  (17.01.14 17:32:16) 
soul gemi 1) silahların chargeeını doldurmak için 2) enchanting için kullanıyorsun

boş soul gem bir işe yaramıyor denildiği gibi. soul gemin içine ruh hapsetmen gerekiyor. bunun için soul trap spellini öğrenebilirsin. dragonreachteki mage satıyor olması lazım.

www.youtube.com
  • sporty  (17.01.14 17:35:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.