[]

Yazılım stajyeri-staj yeri bulma

Merhaba
Üniversite son sınıf için Eylül ayında bir işyerine full time staj yapmam gerekiyor.Şimdi staj yerini nasıl bulacağını bize mi soruyorsun diyeceksiniz ama sorun şu:

C#,Java,web tasarım script dilleri,JS vs. birçok dili az biraz biliyorum ama işyerleri muhtemelen yaptığım projeleri soracak.Şuanda kayda değer birşey yok ama Eylüle kadar ciddi yol kat edebilirim.Beni engelleyen yoğunluğu atlattım diyebilirim.Ee görüştüğüm kişiye de böyle mi diyecem?Şuan gösteremem ama Eylüle kadar yapıcam bişeyler.

Bir de şu var yaz stajı için daha önce de iş arıyordum ama stajyer ilanı pek yok yada kimse dönüş yapmıyor o attığım maile.Zamanında kariyeri.netten bulduğum firmalara mail attım hiçbiri dönmedi.Bu işlemleri kodcu panoda webrazzide de yapsam sonuç pek değişmeyecek gibi geliyor bana.Nasıl bulucam o staj yerini?

 
linkedin'den istediğin şirketleri tespit edip ilgili kişileri taciz edebilirsin


  • patricia kitten  (17.01.14 16:23:34) 
abi kusura bakma ama bu işin okulunu bile okumuş neredeyse mezun olmak üzeresin, çalışmayı düşündüğün şirketler, hedeflediğin yazılım ajansları falan hiç mi yok, hiç mi sektörle alakalı sitelere girip iş ilanlarına bakmadın ki.

stajyer olarak gireceksin altı üstü, işverene maliyetin yok bile nerdeyse. bol keseden başvur çekinme. kariyer.net gibi milyonlarca insanı barındıran, şirketlerin de ilan verip ardına bakmadığı yerlerden şirket belirleme kendine. seni geliştireceğine inandığın şirketleri bul, mail at onlara beni geliştirin diye. stajyerden portfolyo istemezler kolay kolay.
  • hjarteblod  (17.01.14 16:42:42) 
hjarteblod
aslında hedeflediğim yerler var da yukarda yazdıklarıma bakınca fazla büyük hedefler gibi geliyor.
en iyisi linkedin veya özelden maille üzerine gitmek galiba
  • amusan  (17.01.14 16:57:53) 
abi ben neredeyse sıfır bilgiyle girdim dijital ajanslara. okul mokul da yoktu. kendi kendime öğrendim.
stajyersin sen senin yeterlilik gibi bi sorumluluğun yok ki. vasıfsız stajyer olursun çay yaptırırlar, yok ilgili ve bilgili olduğunu kanıtlarsan da ufaktan iş verirler öğretirler. senin mücadelene cesaretine kalmış her şey. çekinme hiç

  • hjarteblod  (17.01.14 17:04:24) 
obenim@sesliharfler.net derdini anlatan bir mail şansını dene.


  • naughtyfisherman  (17.01.14 22:26:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.