[]

yanlarında isik olan tvler

sanırım philips in bir modeli.. hic izlemis olan varmi filmlerde ise yarar mi yoksa bir marketing tuzzgimidir bu ozellik.




 
ben de 4 sene önce lcdsini almıştım philipsin. amblight deniyor o ışık olayına . yani ben çok bi esprisi olduğunu düşünmüyorum. hele hele fazladan para verilecek bir özellik hiç değil. bi de elektrik sarfiyatını da arttırıyor o ışıklar.


  • aeroflot  (17.01.14 11:28:51) 
valla aksamları film izlerken falan çok güzel oluyor ama çok da gerekli bir özellik değil. bir tek film izlerken kullanıyoruz.


  • 1a2b3c4d  (17.01.14 11:40:18) 
özellikle çerçevesiz tvlerde çok iyi oluyor. izlediğiniz şey havada uçuyormuş gibi oluyor. ama kendinde yapabilirsin buunu. elektrikçiden bir metre iç mekan için sarı led al adaptöre bağlat. tvnin arkasına dört kenarına yaapıştır. tabi bu tvnin arkasında bir duvar varsa geçerli.


  • mutantking  (17.01.14 11:53:20) 
yalnız yeni nesil tvlerde ekrandaki görüntüye göre renk değiştiriyor bu ledler ona dikkat etmek lazım yani elektrikçi camı gibi tek renk yanmıyor.


  • zebragibi  (17.01.14 12:09:00 ~ 12:31:12) 
Bu olaya ambilight deniyor. eğer çok film,dizi izliyorsanız izlediğiniz şeye bir bütünlük katıyor. Tv özellikle duvara monte edilirse ya da duvara çok yakın bir yerde tv standında durursa, ışıklar duvara tam yansıdığından inanılmaz keyif verici oluyor bir şeyler izlemek. Ekrandaki görüntüde kenarlardaki renk neyse onu duvara yansıtıyor. İki ve üç taraflı olanları var. iki taraflıda sağ ve sol kenarda, üç taraflıda birde tv nin üst kısmında var. Geceleri tv'de ambligth açıp ışık kullanmıyoruz biz. O yüzden fazla elektrik tasarrufu olayını da bizim için artırmıyor çünkü sayesinde ampül yanmıyor evde.


  • Dr_Stat  (17.01.14 12:34:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.