[]

baileys sıcak nescafe ile içilir mi ? veya nasıl içilir ?

sek tadı güzel gidiyorda alkol tadı nebiliyim hala alışamadım evde nescafe var sıcak su ile onu yapabilirim sıcak ile gitmez diyorsanız soğuksuda nescafe yapip öylemi karıştırmam gerekir ?




 
sıcak nescafe ile daha iyi gider.


  • nerdeyim ben  (16.01.14 22:59:08) 
sıcak nescafe ile çok iyi gider. ölçü olarak da 1/5 oranı iyidir bence.


  • emfuzi  (16.01.14 23:04:11) 
nescafe ile yaptım bardağın yarınsından biraz fazlasına kadar doldurudm üstüne kesin 3-4 kapak koymusumdur yani kapak hesabı ile koymadım aynı şeyi sıcak çikolata veya soğuk içecekler içinde deneyebilirmiyim ?


  • Kozmik_Rakun  (16.01.14 23:10:03) 
deneyebilirsin. hatta daha az da koyabilirsin.

hatta hare diye bir likör var. yerli. bunun beyaz çikolatalısı, mocha'lısı falan var. tavsiye ederim. türk kahvelisi bile var. maçiyato bile var.
  • emfuzi  (16.01.14 23:18:20) 
sözlükten ilginç şeyler cıkıyor geçende viskiyi ice tea ile karıştır demişlerdi gerçekten iyi oluyodu 2ci bardakta bayıyor ama koladan daha iyi nebiliyim alkol tadına alışamadım ama seviyorum böyle çakır olmayı tabi hiç bir şey buz gibi biranın tadını vermiyor ama :D


  • Kozmik_Rakun  (16.01.14 23:20:54) 
sıcak sütle de iyi gider.tavsiye


  • melodica  (17.01.14 02:44:12) 
nesquiklisi favorim. çocuk gibi nesquikli süt içiyorum evet.


  • rexex  (17.01.14 04:38:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.