[]

Mini etek giyince kendini iyi hissetmek?

Diye bir şey varmı ya
Bugun ofıse gelen bankacı kadın bizim muhasebeci kıza anlatıyordu böyle bişey
Dogrumu bu gercekten yahu


 
özgüveni şişirir. çöp olsa millet bakar çünkü mini etekliye.


  • japon askeri  (16.01.14 22:16:40) 
bence tam tersi milletin öküz gibi bakıyor olması kötü hissettiriyor.


  • sistem enkazı  (16.01.14 22:18:32) 
mini etekle ilgisi yok. insan sevdiği şeyleri yapınca iyi hisseder.

mini giymek aracı olur bu hisse, o kadar.
  • lejant  (16.01.14 22:18:46) 
birileri mini etek giyince ben de kendimi iyi hissediyorum.


  • vfgerty  (16.01.14 22:19:39) 
sistem enkazı+1


  • proculianus  (16.01.14 22:19:58) 
her kadın ilgiden hoşlanır. hatta her insan ama kadınlar daha çok.

her kadının da istediği ilgi tipi farklıdır. kimi bakılmasını ister kimi birkaç hoş söz kimi başka bir şey vs. mini etek bakışları üstünde topladığında mutlu olan kadınları iyi hissettiren bir şey.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.01.14 22:19:59) 
aynısı fön çektirmek, ya da saçını yeni beğendiğin bir renge boyatmak ya da makyaj yapmak ya da yeni aldığın bir kıyafeti giymek için de geçerli. kendini güzel/alımlı/çekici bulmanı sağlıyor, sen de iyi hissediyorsun. tam tersi bir örnek olarak sabah kalkıp alnının ortasında sivilce çıktığını gördüğünde, ya da saçlarının berbat göründüğünü gördüğünde ya da paspal giyindiğinde kendini enerjisiz, depresif, kötü hissetmen işte.


  • alice practice  (16.01.14 22:20:58) 
alice practice +1


  • kakao  (16.01.14 22:36:26) 
hepiniz çok biliyonuz, yazanlardan kaçı kadın allah aşkına?
ben de severim mini etek giymeyi çünkü yakıştırıyorum kendimce. Dar pantolonu da yakıştırıyorum. Aynı şey. Bunları GOP tarzı yerlere giderken giyoyo muyum? Hayır. 'Soruları alayım' lı başlık açıcam size.

  • blossom  (16.01.14 22:38:41) 
"erkekler bakacak ilgi delisi olcam vuhhuu" durumu olmadan da mini etek giyilir. kendine özen göstermek, aynada gördüğünden memnun olmak için giyilir. fantastik iç çamaşırı da giyilir aynı sebeple, başkası için değil kişinin kendisi için.


  • uepuey  (16.01.14 23:11:33) 
Aynaya bakıp kendini beğendiysen kendini iyi hissedersin, özgüven pompalar. Dolayısıyla mini etek giyip kendini aynada beğendiysen, "Hiç de fena değilmiş benim bacaklar ya" dersin. Dolayısıyla da mutlu olur, iyi hissedersin.


  • aychovsky  (17.01.14 07:19:33) 
bacaklarıyla kendini değerli hissetme durumu.

hepimizde biraz biraz yok mu bu? bu kadın abartmış da, ben de saçlarım iyi şekil aldığında kendimi iyi hissediyorum mesela. ya da ne bileyim. bu kadın da iyi hissettiğini düşünmekte haksız değildir bence. yanlışı yok. ahlak sınırlarını da aşmıyor. dilimize acı biber sürmek düşer bize:/
  • groundhog day  (17.01.14 07:31:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.