[]

Kötü biri miyim? Haksız mıyım?

Düzenli yasamayı seven biriyim. Is yerınde 4~5 kısı var onlarla aynı yastayız ve samimi bi ortamımız var. Ben bunlardan birisi ile kalıyorum. Bugun uyurken paldır kuldur diger arkadaslar geldi. Bu benim kaldıgım arkadasa demisler gelcez diye. Okey , sigara vs oynamay koyuldular bende ders calısmalıydım ben salonda kaldıgım icin bunlarda dogal olarak salonda oynuyorlar neyse ben toplandım ev arkadasın kaldıgı odaya gittim calısmak ıcın ama bununda odasında hıc bısey sadece yatak var. Televizyon vs hepsi benim kaldıgım yerde. Adam eve bisey almadıgı gibi benim salonda zaman geciriyo sadece yatmak icin kendi odasına gidiyo. Yani ben setmiyorum boyle kalabalık lakayıt ortamı bari adamları cagırıyosun kendi odana al. En azından odanı kur ki en kötü ben gecip calısayım. Haksız mıyım bu sitemlerde




 
okumadım da haklısındır.


  • insect  (16.01.14 21:54:40) 
hem evet hem hayır, siz arkadaşsınız olur öyle. aynı zamanda haklısında arkadaş kimse senin ders çalışmana mani olmamalı bu bir gerçek fakat adama derler ki kardeşim biz yılan değiliz, ses istemiyorsan çık bi başına eve. anlayacağın o kadr dert etme bi kaç küfür savur geç.


  • dirildimde geldim  (16.01.14 21:56:42) 
haklısın ama haksızsın da.
böyle duyarsız adamlarla eve çıkarsan olacağı bu.

  • sistem enkazı  (16.01.14 21:58:35) 
ben okudum, haklısın, al karşına ciddi ciddi atarlı bi şekilde konuş, adam olmuyosa siktiri çek.


  • nerdeyim ben  (16.01.14 22:00:36) 
Abi tek odali evde 2 kisi kalmak cok yanlis bir hareket. Ha, boyle bir ise kalkistiysaniz da adamin tabi sana sormasi lazimdi boyle bir sey yaparken.


  • fortisvita  (16.01.14 22:07:56) 
haklısın, anladığım kadarıyla zaten oda yerine salonda kalmayı tercih ederek özveride bulunmuşsun, taviz vermişsin, üzerine bir de affedersin 'sikilen' adam olarak işaretlenmişsin.

tek odalı evde iki kişi kalmayın, hele erkekseniz hiç kalmayın zira dublex evde bile 2 erkek olunca yaşanılmıyor.

düşüncesiz insanlarla etrafın çevrilmiş durumda, kurtulmalısın.

ne seni ne ev arkadaşını ne de diğerlerini tanıyorum bu dediklerim ne kadar doğru bilemiyorum ama yazdıkların buna işaret ediyor.
  • Mackinaw  (16.01.14 22:12:35 ~ 22:12:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.