[]

TCDD ile nereye gitsem ? KARS vs VAN

arkadaşlar merhaba, Bursa'da büyümüş, İstanbul'da okuyan biriyim, arkadaşımla tren yolculuğu yapıp bi yerlere gidesimiz var şu sömestr tatilinde. Ama Amasya mı Van mı Kars mı karar veremedik.. Van yada Kars ilginç olur gibi geliyo, 2 kişi olucaz hangisi değişik olabilir 3 gün kalmak için ?? Teşekkürler.




 
ben sizi destekliyorum. madem tatil seçenekleriniz van ya da kars, madem ikisi hakkında da çok fazla fikriniz yok, o zaman kura çekerek karar verebilecek kadar çılgın olduğunuza kanaat getirdim. kendinizi kaderin ellerine bırakın diyorum.


  • sistem enkazı  (16.01.14 21:48:28) 
2 sene önce yılbaşında trenle kars'a gidip 3 gün kaldım. Ani harabeleri, çıldır gölü, kars kalesini gezdim. Önceden kalacak yer de bakmamıştım giderken, şehir merkezinde bulduğum ucuz bir otelde kalmıştım. Tren yolcuğu bu mevsimde çok keyifli, kesinlikle gitmelisiniz.


  • mrs.dalloway  (16.01.14 21:58:28) 
Kars'ta sıkılmazsınız 3 günde. Biz yarıyıl tatilinde bir haftalığına gidiyoruz. Üstelik kayakla filan hiç işimiz olmaz. Kars ve çevresini gezeceğiz.


  • bugraa  (16.01.14 23:38:59) 
dur dur dur şöyle bişey var. www.facebook.com


  • armagan  (16.01.14 23:40:33) 
İstanbul'dan şehir dışına (ya da içine) herhangi bir yere tren çalışmadığını biliyorsunuz değil mi?


  • whoosie  (17.01.14 00:00:24) 
kars'ta sıkılırsın. şuan -18 derecedeyiz


  • ehti  (17.01.14 00:02:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.