[]

nizamiye çavuşuyum, ne yapayım

Sabah 8'e kadar bomboşum. Saat başı silahlığı açıp yarım saat kadar orada, yarım saat nizamiyede vaktim geçecek.

Internet paketim, yeterli şarjım, ayrılınmış sevgili, konuşmalık hatun, 5 kanallık tv, rahat koltuğum var. Ve biraz uykusuzluk. Ne yapayım?


 
uyu


  • king lizard  (16.01.14 19:46:45) 
Şarjör dolabı var, kendileri alıp kaydediyorlar. Hem silahlık hem uyandırma hem de şarjörlüğün görevi var mk. Şarjör işine mecburen bakmıyorum.

Değişik olarak olay çıktı az önce. Yeni gelenlerden biri sinir krizi geçirdi, 4 kişi tutarken dolaba kafa atıp yamulttu. Şimdi nöbetçi astsubayın yanında.
  • dieselsingle2  (16.01.14 20:15:56) 
Birligin saglam kutuphanesi varsa bol bol kita oku. Bizim arkadaslar ne kitaplar bitiriyordu bu gorevde.


  • comptrol  (16.01.14 20:16:54) 
yer hadımköy sancaktepe kışlası, bir cuma akşamı jandarma, çok şişman ve uzun boylu bir eleman getirdi bizim kışlaya,eskiden bizim bölükteymiş, firar etmiş belki 3 4 sene firarda kalmış, kışlaya getirdiler kalan askerlik görevini yapsın diye iyi güzel, bi haraketlilik oldu, bölük komutanı, bölük astsubayı falan, sürekli tabur komutanının odasına girip girip çıkıyolar, ben kıllandım, elemanın tipinide gözüm tutmadı. ve 2 3 saat geçti elemanın kelepçelerini bile çözmediler.

bölük komutanı bizi toplayıp açıklama yaptı, bu eleman çok tehlikeliymiş daha önce bir çok kez askeri ceza evinden, disiplin koğuşundan kaçmış, pazartesi günü mahkemesi varmış, o zamana kadar kışlada birine kelepçeli olarak duracakmış, herkezin gözü açık olsun dedi gitti. bizimde karadenizci kadir diye bir çavuş vardı, kısa boylu sevecen bişey, ona kelepçelediler bunu, baktık elemanı sohbet güzel, iştetuvalete gidiyolar kelepçeli, yemeğe gidiyolar kelepçeli, gece uyuyolar 2 ranzayı birleştirmişler yanyana falan derken. pazartesi sabahı yemekhane sırasında baktım ki, bizim kadirle bu eleman arkaya doğru gidiyor, yemekhanenin arkasında izbe bi tuvalet var, normalde pek kullanmadığımız,

eleman demiş ki buna gel demiş ben çok sıkıştım, tuvalete gidelim, kadir demişki olm yemekten sonra git şimdi ayakta kalcaz falan, eleman demiş abi altıma zıçıcam gel, gitmişler tam yemek saati herkez yemekhanede yer kapsın diye birbirini itekliyor kimse yok piyasada. sağa bakıyo sola bakıyo kimse yok, atıyo kadiri sırtına koşa koşa kaçıyolar, kadir ama nasıl bağrınıyo, bırak beniii, benim askerliğimide yakıcaan, bırak indir beni diye. derken amm ye haber verdik, askerler gitti merselesle kestiler önlerini, kurma kolu çekiyo adamı vurcaklar, eleman gene durmuyo? neden o adamda orada askerlik yapmış, askerlerde mermi olmadığını biliyor, sonra uzman çavuş havaya ateş açmışta yakalmışlar.


tabur komutanı hemen araç çağırıp, diskoya gönderiyo bu elemanı, sonra 1 2 gün gçti, bölük komutanı nasıl taşak geçiyor iştimada bizim çavuşla aklınız hayaliniz durur.

derken gene haber geldi, disiplin koğuşunda bi tane çok pis bi gardiyan vardı, herkezi döven eden, eleman bi yakalmış bunu, bir dövmek, akıllara zarar elemanın ne kaburgalar kalmış ne kol kalmış ne kafatası kalmış çatlamadık, anahtarları, elemanın telefonu alıp topuk. kayıplara karıştı.


seneler sonra askerlik bitti, bi baktım lan bizim hakan ekinci oyuncak ayı ile thy uçağını kaçırmış, vatikana götürn ben papayla görüşücem diye televizyondaydı.

p5.focus.de

news.bbc.co.uk
  • killerbee  (17.01.14 00:56:07 ~ 01:10:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.