[]

yarin kizla buluscam

Bi kiz var daha önce hic görmedim, arkadas ayarladi bana ve bir kac fotolarini gördüm aslinda okadar güzel bir kiz ki yanima bile yakistiramiyorum. Baya ara gecti son kez ciddi bi ilski icin kizla bulustum. Ve cok heycanliyim :( özgüvenimi *egomu* kaybetmisgibiyim. Biraz bana destek verin arkadaslar




 
-KAMU SPOTU-

Lütfen ağzının kokmuyor olmasına dikkat et. Emin ol, ağzının kokmadığına. (Bir kişi tanıdım da geçmişimde öyle ağzı kokuyordu falan ağır iz kaldı ilk buluşmaya dair.)

-KAMU SPOTU-
  • barbara herhalde barbara manken olan  (16.01.14 19:13:42) 
unutma, soylarını sürdürmek için onların bize ihtiyacı var. askerler bizde.


  • GibsonRules  (16.01.14 19:14:45) 
unutma soylarını sürdürebilmek için artık kadınların erkeklere ihtiyacı yok.. sperm üretilebiliyor..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (16.01.14 19:18:03) 
Umutma soylarını sürdürebilmek için bize değil spermlere ihtiyaçları var. Sperm üretilemiyor. Bağışlanabiliyor.

(bkz: sperm bankası)
  • yatagants  (16.01.14 19:23:19) 
bir sürü şey yazdım sildim ha.

neysen o ol bence genelde çoğu kız kendi gibi olan erkeklerden hoşlanır. kızın kendisi gibi değil, olduğun gibi yani.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.01.14 19:28:59) 
araştırmadan laf söylemek ekşinin insanlara bulaştırdığı bir hastalık sanırım..
www.radikal.com.tr

  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (16.01.14 19:52:03) 
biladerim kendin gibi ol, kasıntı olma.. kasıntı olursan daha beter, yaptığın hatalara bile kılıf bulmaya uğraşırsın.. bilinçli olarak davranmaya çalış bir de, otomatik değil..

bir de özgüven için çok saçma görünebilecek bir şey daha yazayım, belki yakar sendeki ışığı: ilkin önemli olan senin ondan hoşlanıp hoşlanmayacağın.. kendini beğendirmek için kılıktan kılığa girme, götün de çok kalkmasın fazla gaza gelip..

başkası olma kendin ol yani..
  • lake of the hell  (16.01.14 20:32:50) 
analı sikli nickli arkadaş, çin malı spermden yapılan çocuktan hayır gelmez.


  • GibsonRules  (16.01.14 20:56:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.