[]

Hasar kaydı olan araba alınır mı? Neden alınmaz ?

Alınmazsa neden alınmaz, bu boya olunca ne oluyor? Arabanın muhtemel problemleri ne olur mesela?




 
hasarina gore degisir. taklali araba alinmaz. ufak cizigi boyasi sorun olmaz. sorun eden adam cok gerci ama akilli adam takmaz. hatta isine gelir, aracin konforuna yuruyen aksamina etkisi olmayan bi kusur yuzunden aracin degeri duser, ucuza gelir.


  • joelskellington  (15.01.14 23:48:32) 
satarken sıkıntı olabilir


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.01.14 23:49:42) 
Türkiye'de gereksiz büyütülen bir konu bu.

Hasar kaydının durumuna göre değişir örneğin aracın kapısına çarpılmıştır 400 liralık hasarı karşı tarafın sigortası karşılıyor diye 2000 lira yazarlar sanki büyükmüş gibi durur.

Bazı çakallar vardır 70.000 liralık araba felaket bir kaza yapmıştır perte şansına perte çıkmamıştır onlar ne yapar eder 15.000 hasar yazdırırlar 25.000 lirayı işte onda motor değişmemişse sıkıntılar çıkabilir.

Asıl önemli olan kilometreyi düşüren çakallar.
  • colorwithnotexist  (15.01.14 23:50:31) 
ciziklerden boyanmış bir aracı adam belgeleyebiliyorsa al-sat yapmıyorsan, uzun süre bineceksen alınabilir. fp oranı en iyi araçlar bunlardır.

ama direkler ve şase de oynama yapmış bir kazaya karışan araba alınmaz, yürür aksam düzen tutmaz, sürekli farklı noktalardan arıza cıkarır, bu yüzden böyle nam yapmıştır boyanmış araclar.
  • gnl rkn  (15.01.14 23:54:24) 
belaltı + tavan = komple boya

belatı boya = aslında ufak tefek boya işlemleri = ama 2 kapısı +bagajı değişenlere bile böyle yazan var.

tavan boyası = araba takla atmış.

arabanın kapısı bagajı değişecek kadar
hava yastıkları açılacak kadar
ya da takla attıysa


direkler şase - fabrikadan çıktığı gibi değilse de, çarpınca yamulup sanayide çekiçle düzelttilerse...

o arabanın düzeni bozulur. yani ne demek? yüksek hızlarda sallanır. arabalar rutin bakımlarla mesela 200 bin kilometre giderse, bunların ömrü hasar ölçüsünde daha kısa oluyor.
  • vfgerty  (15.01.14 23:54:36 ~ 23:55:41) 
Oncelikle sunu aklina yaz bizim insanimiz yavsaktir kahpedir.
Eskiden cok degil 10 yil once bile boyle bir sorun yoktu.ama galerici denen karaktersizler (karakterli olanlari ve akrabalari uzerine alinmasin)once boyle bir yalan uydurdular sonra kendileride inandilar.
Benim kendi takla attirdigim arabami sigortadan alip yaptirmislar sans eseri gordum ciziklerden boyali diyor.neden kahpe cunku.ya da pek cogu tamircisi abi sanziman bitmek uzere sat bunu diyor.orda tamir et diyecegine hemen satisa koyuyor.gene basima gelen araba airbag hatasi veriyor.sebebi koltuga agir malzeme koymusum.alttaki alicilar kopmus.koltuga oturani algilamiyor degistirince 1200 lira oraya diyot takip isigi sondurunce 30 lira.ben 1200 odeyince enayiyim.adamin cocugu kaza yapinca camdan cikacak.30 a sattik cocugu.sonra bana allah kitap konusuyolar.ben bildigin azrail olmak istiyorum.kimi kandiracaklarsa.

Gelelim asil konuya.bende bi l200 mitsubishi var.ben bunu bildigin tasa oturttum.sanzimani tasin ustunde kaldi.17000 lira sanziman degisimine aldilar.servisi boyle.sigorta odedi hasar kaydi var.yaptirdim 2 yil daha kullandik satiyoruz sifir sorunlu bir araba.25 tl yaziyorum.22-23 vericem bakan yok.ayni model araba dagilmis adam ilan veriyor.kaza kaydi raporu yok.ayni gun satiliyor.alip toplayacak satacak cunku rapor yok ya.

Mumkun oldugunca esnaftan araba alma,bak aracin sahibi duzgun birisine benziyorsa al arabasini gotur servise kontrol etsinler,ahmet abi etmesin yani ver servise 100 200 bakar isleri bu yazili belge al servisten.okeyse al keyifle bin arabana.adami sevmezsen bedavada olsa alma malini.iki-git markali yerden al.dod olur,buyuk firmalarin ikinci elleri olur.raporunu iste verirler.kaseli imzali al.degistirmekistediginde geriye onlara gotur.
  • cizgilipijama  (16.01.14 00:14:56) 
Hasara bağlı değişir. Sigortada hasarı şişirten de var, takla atmış arabayı sigortaya sokmayan da. Bir kriter değil yani. Baktırman lazım arabaya.


  • arnold schwarzeneger  (16.01.14 08:08:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.