[]

8 drop takım elbise

İyi geceler Yao Ming'ler,

Aramadığım sormadığım dükkan kalmadı, aylardır o mağaza senin bu mağaza benim geziyorum 54 ya da duruma göre 56 beden 8 drop bir takım elbiseye denk gelemedim. Uçuk kaçık fiyatı olmayan 8 drop bir takım elbiseyi İstanbulda nereden temin edebilirim

Şimdiden teşekkürler

 
kigili'da da zaman zaman 8 drop bulunuyor. magazaya gitmeden arayip stok sormak hizli bir cozum olabilir.


  • helenart  (15.01.14 23:36:50) 
Bana denk gelmiyor sanırım. İstanbulda (bir çırpıda aklıma gelen) vialand, marmarapark, torium, marmara forum, optimum ve tepe nautilus'u her ay düzenli tarıyorum. 1-2 takım elbise, ya da blazer ceket dışında hiç denk gelmiyor bana. Hatta çoğu 54e 8 yılda 1 2 tane ancak geliyor, tek çaren diktirmek diyince sizlere sormaya karar verdim.


  • elon  (15.01.14 23:40:16) 
network'e baktın mı?


  • sarap dumani  (15.01.14 23:48:08) 
Ben altınyıldızdan buldum zor bela, fabrikayı arayıp öğrenmek lazım


  • dieselsingle2  (16.01.14 00:07:32) 
damat'ı direk geç, kesimler italyan ve droplar kısıtlı. p.cardin ilk seçenek diğerlerine göre renk tercihi de fazla. daha sonra sarar, klasik kesimleri var renk seçeneği de dar ama sonuçta 8 drop. network'ün 6 drobu 7 gibi yani tam 8 değil ama uzun. en son beymeni denedim, 8 drop var ama kesimler dar tadilat gerekebilir, 54 olur demişsin beymenin 56sı sorun olmaz sanırım. kığılıyı geç kalite facia ama para sorun değil diyenlere "abdullah kığılı" öneririm.
8 drop için gömlek de problem ya direk diktireceksin ki masfarlı ya da süvarinin uzun kol slim fit alacaksın. altınyıldız tavsiye etmem çok dar. göbeklilere pcardin derim. bol kesim. son olarak tüm bu mağazaları outlet bir avmden kampanya zamanları gez.

  • FT5  (16.01.14 00:23:57) 
Sarar'da kuvvetle muhtemel bulursun. Pierre Cardin de bir ihtimal. Outlet mağazalarını dene.


  • arnold schwarzeneger  (16.01.14 08:11:09) 
Kiğılı, Network ve Altınyıldız'da şans yüzüme gülmedi. Pierre Cardin'de de 1000 liradan biraz daha fazla fiyat çektikleri için (diğerlerinde 250-500 TL arası olunca) almaktan kaçındım.


  • elon  (16.01.14 13:31:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.