[]

Macbook Pro vs. Oyun laptopu

macbook pro, oyun laptop'u olarak kullanılabilir mi?

oyun laptop'larıyla yarışır özellikte mi yani?


 
Alakasiz aletler.


  • bilan  (15.01.14 20:25:05) 
hayır tabii ki, en önemli şey olan gpu fakiri.

diyelim ki yüksek sınıf bir gpu kondu içine bir şekilde, çok fazla oyun çıkmıyor hala mac os için.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.01.14 20:25:28) 
kesinlikle hayır.


  • tonoto  (15.01.14 20:34:37) 
aaaaalakasi yok abi. macbook'ta oyun oynanmaz degil ama oyun icin macbook alinmaz.


  • fortisvita  (15.01.14 21:02:16) 
Sen cok yanlis gelmissin kardes. Oyun icin mac kesinlikle alinmaz.


  • halitkin  (15.01.14 21:03:38) 
ermanen ben 2 senedir her tür oyun için macbook pro kullanıyorum. söylenenlere takma. oyun laptop'ı diye satılan laptopların içindeki gpu ve cpu'ya bak. sonra bunları şu anki macbook pro'ların içindeki gpu ve cpu ile notebookcheck sitesinden benchmark'lar bazında karşılaştır.


  • twelfth  (15.01.14 21:50:15) 
bootcamp ile olur diyenler olmuş. nasıl oluyor tam olarak


  • ermanen  (15.01.14 21:54:29) 
birinci önceliğin oyun oynamaksa mbp alma. mbp pahalı bi ürün, o fiyata msi'ın çılgın gaming laptopları var.

mbp çok performanslı bi ürün, rendering 3d falan işleri için ideal ama zaten mac os için oyun çeşitliliği sınırlı, gidip 4-5 bin tl verdikten sonra bootcamp kurup oyun oynamak da saçma olur biraz.

mid 12 mbp kullanıyorum.
  • giderbey  (15.01.14 23:03:13) 
bootcamp dedigimiz, macbooka windows yuklemeyi saglayan bir arac. yani windows kurup oyunlari onun uzerinden oynuyorsun. ama sorun su: hani ciddi ciddi ben battlefield 4 oynayacam diyorsan i-ih, yemez. mac os kullanmayacaksan mac almanin manasi yok. ben de oynadim macbook'ta oyun uzun sure, zaten oynanmaz diye bir sey kimse demiyor, aletin birincil maksadi oyun degil sadece. En kral macbooku alsan da donanim olarak bir gaming laptop ile kiyaslanamaz yani. specler arttigi zaman da kol gibi fiyat cikiyor. git canada computers'a, 1000 dolar civarina guzel bir gaming pc toplanir, kalan paraya da macbook air alirsin.


  • fortisvita  (15.01.14 23:03:48) 
sen söylenenleri tak. apple ile bir alıp veremediğim yok. kaldı ki, windows işletim sistemine sahip bir bilgisayara el sürmeyeli 8-9 sene olmuştur sanırım. ama mac seçme nedenim tamamiyle iş güç. ha günlük kullanım da oldukça rahat osx'in tabii ki. ancak oyun bilgisayarı alıyorum deyip de mac almak pek akıl karı değil. yeni çıkan bir macbook pro'nun oyunları oynatması kadar doğal bir şey yok zaten ama aynı performansı daha düşük fiyatlı bir bilgisayardan almak varken, sırf oyun için mac seçilmemeli diye düşünüyorum. söylenmiş zaten, gpu karşılaştırması yap, sonucu kendin de göreceksindir.


  • tonoto  (15.01.14 23:04:06) 
ayrica resmen pro serisini pic etmis adamlar. adam gibi gpu sahibi tek makina 2700 dolar. aha benim pc'nin grafik kartiyla karsilastirmasi:

gpuboss.com
  • fortisvita  (15.01.14 23:08:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.