[]

İstanbul trafiğine neler oldu?

Anlayamadığım bir şey var, iki adımlık yolları bile yoğun trafik yüzünden arabayla 3 saatte geçebilmeye başladığımız bugünlerde, biri geçen hafta biri bugün olmak üzere köprüyü en yoğun olması gereken saatlerde boş gördüm, Feneryolu'ndan Taksim 22 dk sürdü, sabah Göztepe Taksim arası 28-29 dk sürdü, geçen hafta da Levent'e geçiş çok kısa sürmüştü. Noldu da köprü trafiği azaldı hatta yok oldu sizce, bu iki gün tesadüf mü etti sadece, gidip gelenler var mı Anadolu-Avrupa arası?

Avrupa'dan Anadolu'ya trafik eskisi gibi ayrıca hala, hatta köprü sonrası trafik oluşuyor ki, bunu hiç kabullenemiyorum.


 
anadolu-avrupa değil ama anadolu temde de öyleydi bugün. neredeyse yarım saat erken geldik. bazen oluyor bu ama sebebini tam olarak ben de bilmiyorum.


  • va  (15.01.14 19:47:32) 
hisarüstünden köprüye gitmek isteyenler daha nisbetiyenin başında trafiğe takıldı, zira iki üç kaza olmuştu caddede. dolayısıyla köprüye gidemediler bu taraftan.

ara yollarda kaza olup da millet köprü yoluna ulaşamayınca trafik azalıyor olabilir, bu da bir teori.

gelgelelim, yaşasın bisiklet.
  • megafon  (15.01.14 20:06:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.