[]

Cv hazırlama - Cv Örneği

Merhaba,

aslında istek başlıkta.

google'ı açıp cv örneği yazınca dünya kadar sonuç çıkıyor 40-50 tane indirip inceledim bir tane doğru düzgün bir cv yok.

bu kadar çok örnek olupta bu kadar boş başka bir şey yoktur heralde.

işin aslı bana bir cv örneği veya boş hali lazım.

 
kariyer.net veya yenibiris.com sitesine gir, o site üzerinden cv'ni hazirla, bi ton soru var, istediklerini al cevaplandir, istemediklerin kalsin.
hem böylece aklina gelmeyen soru da olmaz orada fazlasiyla var.
word'de kendine begendigin format üzerine yap.
  • Mügüs  (15.01.14 17:09:46) 
1. Kendini bir işveren gibi düşün, hangi noktalar önemlidir belirle ve cv'inde o konuları öne çıkar.
2. En fazla 2 sayfa olsun.
3. Gerçek dışı hiçbir şey yazma.
4. Eğer yurt içinde bir yere başvuracaksan fotoğraf koyman faydalı olur. Yurt dışı özellikle avrupaya başvuru yapacaksan fotoğraf koyma.
5. Fotoğrafın facebook profil fotosu olmasın, erkeksen bir takım elbiseyle- kadınsan ne giymen gerektiği konusunda tavsiye veremeyeceğim :(- güzel bir vesikalık çektirebilirsin.
6. Referans belirtmene gerek yok. kimse sana yarın gel başla demeyecektir. Gerek duyulduğunda referans verilecektir diye bir not düşebilirsin.
7. Tüm bulduğun örnekleri yırt at. Bu konulara dikkat edip özgün bir cv oluşturabilirsin. Farkın ortaya çıkar.
  • karsinin aksisi  (15.01.14 17:17:15) 
europass'da hazırla. öğrenin artık şu işleri yahu.

europass.cedefop.europa.eu
  • alm est  (15.01.14 17:17:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.