[]

h2n3 - finaller - iş güç

merhaba duyurunun fahrettinleri, cüreklibaturları, kutsileri,

bu epeydir bahsi geçen h2n3 denen naneye ben de yakalanmışım, sağolsun iş arkadaşım bulaştırdı. ben bir ay kadar öncesinde zaten bu hastalığı geçirmiştim, şimdi ise tekrarlıyor filan, epey kötü bir haldeyim. cuma bir finalim var. ve benim en kötü ihtimalle cuma öğlen 12'ye kadar iyileşmem gerekiyor. doktor theraflu ve bi ilaç daha verdi, iğne filan bi şey yok mu deyince de "bu hastalık sana koymaz rahat ol" deyip gönderdi. sonra da işte klasik bol bol c vitamini, su filan tüket dedi. ben cumaya kadar nasıl düzelebilirim?

not: manavda ne varsa aldım geldim, deli gibi yiyorum.

 
bir anda iyileşemiyorsun maalesef. antibiyotik hiç etki etmiyor gribal olduğu için zaten. hastalığın bir süresi var. o günü bekliyor gitmek için. aid, vix, nurofen, parol, turunçgil ben de aklına ne gelirse denedim. ateşin varsa koltukaltına buz tut. bana en son hastahanede onu uyguladılar son çare. ağrılarım içinde apranax alıyordum. yatmadan evvel tok karnına. tabi bunlar bana iyi gelen şeylerdi.çok geçmiş olsun.


  • benoyledemekistemedim  (15.01.14 16:43:09) 
betaglukan içeren bir hap + umca damla alırsanız faydasını görebilirsiniz. sambucol plus da olabilir. multivitamin ya da tek başına c vitamininden daha faydalı olur.


  • moroff  (16.01.14 18:01:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.