[]

Hız takibi yapan bir Android app. var mı

Arkadaşlar yarın bu gavur ellerde direksiyon sınavına gireceğim. Şehir içinde olabildiğince 50 km/s ile araba kullanmam gerektiği için yola konsantrasyonu hafiflestirecek basit bir app arıyorum. Kabaca cebimde, 50km yi geçtiğim an titreyerek uyaracak beni. Bende bir gözüm sürekli hız göstergesinde olmayacağı için daha rahat olabileceğim. Vielen gören duyan var mı Böyle bir şeyi?




 
Çok spesifik bir program istemişsiniz. Yoktur öyle bir program. Arada ibreye bakıverin canım, bir şey olmaz.


  • safepassage  (15.01.14 15:39:53) 
play.google.com

bunu bi dene derim. olmazsa google playde aratırsın belli başlı arama kelimeleriyle.
  • badiparmagi  (15.01.14 15:40:36 ~ 15:40:51) 
gps navigasyon uygulamaları biraz hata payıyla hız söyleyebiliyor ama cepten çalışmayabilir.


  • talemon  (15.01.14 15:46:22) 
ipod touch'da tomtom kullanıyorum. hız limiti aşınca sesli uyarı verebiliyor. belki telefonlarda titreşimli de oluyordur. hata payından bahsedilmiş yalnız. ben profesyonel gps cihazıyla kullandığım için bunu yaşamamış olabilirim. telefonlar gps cihazı kadar iyi sonuç vermeyebilir.

he, bence, tüm bunları boşver. arada ibreyi kontrol etmeye alış.
  • bonesaw  (15.01.14 15:52:41) 
navigasyon sistemleri o kadar hassas çalışamaz diye tahmin etmekteyim, ayrıca bunu kişisel algılamayın ama, onu yapamıyorsan bir zahmet alma ehliyet.


  • The_Lollok  (15.01.14 16:01:53) 
sadece hız değil takip etmen gereken başka göstergeler de var panelde. bence yol hakimiyetini kaybetmeden paneli kontrol etmeyi öğren bunu alışkanlık haline getir. zor değil saniyelik göz ucuyla kontrol ediceksin. zaten araba kullanırken gözün hiç bir zaman yola sabitlenmiş olmamalı, aynalar panel yol fır dönmelisin.

kaldı ki hızını göstergeye bakmadan da aşağı yukarı hissedebilmelisin.
  • nwnd  (15.01.14 16:05:11 ~ 16:06:55) 
Arkadaşlar zaten 15 senedir ehliyetim var. Bu ülke için tekrar almam gerekiyor. O kadar zorki en ufak hatada mesela 1sn geç reaksiyon kaybediyorsunuz. Bir öncekini kaybettim bu ikinci deneme. Yine kaybedersem kan alacaklar. O yüzden işaretlere konsantre olmam gerekiyor. Kendim araba kullanırken bir sıkıntım yok.


  • beholderrulez  (15.01.14 16:16:29) 
Badiparmagi nin verdiği link tam istediğim şey, Süper oldu. Kendisine ve cevap atan herkese teşekkür ederim


  • beholderrulez  (15.01.14 16:21:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.