[]

bel fıtığı mı oldum?

En yakın zamanda tabi ki dr a gidice ama önce burdan sorayım dedim. Bi haftadır fln belim çok ağrıyor, kırt kırt diye ses çıkıyor hatta. Dün de sağ bacağım uyuştu sürekli çekiliyo gibi oldu. Bel fıtığı olmuş olabilir miyim? Olduysam tedavisi nasıl ameliyat fln yazmışlar ama emin olamadım.
Ve son olarak bunun için hangi bölüme gidilir?Ankarada ctesi günü de açık özel klinik önerir misiniz?



 
Beyin cerrahisi bölümüne gideceksin. Bacağın belden parmak ucuna kadar çekme yapıyorsa, ağrı uyuşma karışık bir his veriyorsa muhtemelen bel fıtığı oldun. Ama omur diskinin patlamış olduğunu düşünmüyorum, yoksa ayakta bile duramazdın. Muhtemelen disklerden birinin şekli bozuldu ve sinire baskı yapıyor, bunu da fizik tedavi ve 10-15 günlük yatak istirahati ile geçirirler. Ameliyat diyen olursa da sakın itibar etme.


  • su ustunde yasayan balik  (15.01.14 13:04:25 ~ 13:04:37) 
üstteki arkadaş çok güzel özetlemiş. bir de muhtemelen egzersiz falan vereceklerdir, onları uygulamaya çalış.ani hareketler yapma...

not: bel fıtığım var
  • katruska  (15.01.14 13:52:21) 
beyin cerrahına gideceksin, senden mr isteyecek onu çektirip tekrar doktora gideceksin mrı inceleyip sana ne olduğunu söyleyecek.


  • pop star ajdar top star kont  (15.01.14 13:54:27) 
bu performans sisteminden sonra doktorlar ameliyat yapmaya bayılıyor, ameliyat deseler bile 2 3 doktora gitmeden karar verme. şimdi fıtık ve ameliyat dedin mi insanlar bırak yeaa falan çekiyorda.

bazı durumlarda(benim başıma geldiği gibi) seçme şansın olmuyor. bacağı komple hissetmiyor ve yürüyemiyordum, bir adım ötesi felç 6 saat içinde ameliyata alacağız dedi doktor.(devlet hastanesi)


peki ameliyat oldum iyileştim mi? hayır 2 ay sonra tekrar oldum peki bu sefer iyileştim mi? hayır...
  • pop star ajdar top star kont  (15.01.14 14:09:43 ~ 14:12:25) 
(bkz: bel fıtığı/@compadrito)

bu bilgiler işinize lâzım olacak.
  • compadrito  (15.01.14 14:12:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.