[]

PlayStation 2 ile ilgili 3 soru

Elimize bir adet PS2 geçti ve kurup oynamaya çalıştık:

1) Görüntünün çok kötü olması normal midir? İyileştirmek için neler yapılabilir? Scart giriş yerine bir şekilde HDMI'a falan bağlasak görüntü biraz düzelir mi?

2) PS2 oyunlarını nereden temin ediyorsunuz? Orijinal oyun haricinde tabii ki özellikle (site adı soruyorum).

3) Önerebileceğiniz oyun var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

 
aga 2000 yılında piyasaya çıkmış aletten daha ne bekliyorsun.


  • bira sisesi kapagi  (15.01.14 12:44:59) 
ps2 artık eskide kaldı o zamanlar bile kalitesi iyi değildi bence, torrent sitelerinde vardır hala.


  • volkanaydin152  (15.01.14 13:55:14) 
okami
shadow of the colossus
ico
black
god of war elbette. bunlar efsanedir güzeldir. torrentz yeterli olacaktır. yeni nesil oyunlardaki görüntü kalitesini bekleme tabiki.
  • hasmetizm  (15.01.14 14:30:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.