[]

Ben ve karabasanlarım

Artık alıştım. Yapacak birşey yok. Bir dönem çok kafaya takıyordum hatta bütün günümü etkiliyor, motivasyonumu düşürüyordu ama bunun hayatımın bir parçası olduğunu kabul ettim ve en azından uyandıktan sonraki zamanımı etkilemesini bir parça engelledim vs ama son zamanlarda bir anlamı olabilir mi acaba diye merak etmeye de başladım.

Neredeyse son 10 gündür sürekli konuşamadığımı görüyorum rüyamda. Yanımda arkadaşlarım ya da ailem oluyor birşeyler anlatmak, konuşmak istiyorum ama ya dudaklarım birbirine yapışmış oluyor ya çenem tir tir titriyor oluyor ya da dilim şişmiş falan oluyor konuşamıyorum. O an içinde bulunduğum durumu bile anlatamıyorum.

Bu ne biçim rüya lan. Var mı yorumu olan?

Ps: İçine attığın konular var falan dedi bi kaç arkadaşım. Yok öyle bişi. Son derece şeffaf yaşıyorum.

 
duyulmasının seni tedirgin edeceği bazı şeyler yaşıyor olabilirsin son günlerde. son derece şeffaf yaşadığını düşündüğün için bu seni daha da tedirgin ediyor olabilir. rüya tabiri değil de bu daha çok psikolojik bir şey olmalı.


  • in vino veritas  (15.01.14 08:40:18) 
dua


  • EXXE01  (15.01.14 09:12:58) 
yaklasık olarak 3 ay basıma geldı.ilk 1 ay neredeyse her gece.arastırınca gordumkı bilimsel acıklaması uyku felciymiş.eklemlerın sıkısması ve kan dolasımının yavaslaması sonucunda ortaya cıkıyormus.ve cok yorgun oldugunda oluyormus genellıkle.
gecelerı cok gec saatlere kadar calısıyodum.sabah 6 ya kadar calısıp 1-2 saat uyuduktan sonra tekrar işe gidiyordum.sırt uzerı yatmamaya calıs.ellerını gogsunde birlestirme.yuz ustu yatmaya ozen goster ve önemseme.ilk 1 hafta korkudan uyuyamamıstım hıc ama alısıyor ınsan.

  • 3dillustrator  (15.01.14 09:40:57 ~ 09:41:34) 
karabasan mı rüya mı tam olarak anlasak ona göre yorumlarız


  • blossom  (15.01.14 10:33:20) 
Karabasan ise eger, bana da cok oluyordu iste hareket edemiyorum. Biri yatagimda yanimda kollarimi sıkıyomus gibi vs vs.

Stresten olabiliyor. Cok yorgun oldugun zaman, yorgunluk falan.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (15.01.14 11:04:25) 
Fiziksel bir durum diye biliyorum. Yastığını değiştir, daha alçak veya yüksek bir yastıkla uyu mesela, yatağını vs. değiştir, uyuduğun pozisyonu değiştirmeye çalış bence.


  • usercan  (15.01.14 11:12:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.