[]

şubatta amasraya gidilir mi?

gidilirse nerede kalınır otel olarak tavsiye?
ortalama fiyatları nasıl olur?
bugun bi oteli aradım da 2 kisi kahvaltı dahil kisi bası 50 lira demis, normal midir?
( otel : www.amasra.com.tr )

nette cok tavsiye var ama yakın zmanada gitmis tavsiye verebilecek kisilerden yorumları bekliyorum.

 
yagmur yagmadagi bigun cok keyifli olur, safranbolu 2 saat uzaklikta ora da gitmek dusunulebilir.

cok fazla otel yok zaten, cogu kucuk aile pansiyonu seklinde, gidip kendim gorerek kar verirdim ben.
  • halanne  (15.01.14 00:40:16) 
therevo benden ümidi kesmiş buraya sormuş hehe. yok hocam unutmadım da iş güç çok yoğun yazamadım.

şimdi amasra'da bir sürü pansiyon var. bunlar ucuz. denize uzak vs. biz ankara'dan deniz hasretiyle gittiğimiz için deniz görsün istedik. küçük liman denilen yerde iki tane otel var. biri seymen otel, biri ışıkaltın otel. ışıkaltın denize sıfır. deniz gören odaları geçen sene 160 lira idi. açık büfe kahvaltı dahil. deniz görmeyen arka odalar daha ucuz. burada kalmadık, sadece fiyat öğrendim. biz 3 sene önce seymen otel'de kaldık. deniz görmeyen oda 100, gören oda 120 liraydı. yine kahvaltı dahil. güzel, temiz bir otel. tavsiye ederim. denize sıfır değil. arka sokakta ama 3. ve 4. katlarından çok süper deniz görüyor.

bir de büyük liman var. orada da vardır herhalde oteller ama bilmiyorum. hala duruyorsa kocaman bi mendirek var orada. üzerine çıkıp yürüyorsunuz ucuna kadar.

yemek için yine küçük liman'da canlı balık var. mustafa amca2nın yeri. salatası balığı süper. o da denize sıfır bir lokanta.

biz kamil koç ile gittik. amasra'ya otobüs yok. bartın garajda inip minibüsle gidiyorsunuz. araba ile daha rahat olabilir. gezmek için araba şart değil, ufacık yer zaten. yürüyerek gezilebiliyor. bir tek ağlayan ağaç mıydı neydi bir şey vardı. orası bayır olduğu için vasıtayla çıkmanızı tavsiye ederim. gerçi araç çıkıyor muydu onu da bilemedim. dar dar geçitlerden geçmiştik. belki de araba hiç giremiyordur bile. hatırlayamadım şimdi. fotoğraflara bakmak lazım.

amasra'yı gezmek için 2 gün fazlasıyla yetiyor. gezmediğimiz yeri kalmadı bizim.
  • kibritsuyu  (15.01.14 10:45:22 ~ 10:46:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.