[]

Duyuru'da arama sorunu

Duyuru'da bir şey aramayı ben mi beceremiyorum yoksa düzgün çalışmıyor mu? Şimdiye kadar aramaya çalıştığım hiçbir şeyi bulamadım.
Mesela, saç ile ilgili duyuruları bulmak için arama kutusuna saç yazıp yeniden eskiye'yi işaretliyorum. İlk çıkan 3 sonuç: "ing pegasus plus - sanal kart", "en yakın arkadaş kazığı mı?", "naber gençlik?".
Börek yazınca çıkan ilk 3 sonuç: "Mutluluk hissi veren filmler", "Mustafa sarigul cemaat iliskisi", "nezaketsiz kizarkadas".
Neden böyle oluyor?

 
arama bölümü, tek ve kısa kelimeler için pek iyi değil dediğin gibi. ama bikaç kelime birden arayınca daha düzgün sonuçlar çıkıyor.

bir de "bağlantılı" seçeneği ile en uygun duyurulara ulaşabiliyorsun.

eskiden daha kötüydü. compu iyileştirdi. daha iyisi yapılabilir mi acaba bilmiyorum.
  • ermanen  (14.01.14 23:03:56 ~ 23:06:05) 
compu bi ara aramalarda düzeltmeye gittik farklı bi algoritma kullanmaya başladık gibisinden bişiler demişti. Direk ona mesaj at bence, ben de yasıyorum aynı sıkıntıyı.


  • Solem  (14.01.14 23:04:01) 
arama bölümü berbat hiç düzgün çalışmıyor güya compumaster yenilemişti arama sistemini duyurusunu yapmıştı hatta süper oldu şöyle süper bir sistem kullandık böyle güzel oldu diye ama hala aynı şekilde kullanışsız hiçbir işe yaramıyor bir fark yok.

google'da site:eksiduyuru.com/duyuru aranacakkelime şeklinde arama yapmak en iyisi.
  • disfori  (14.01.14 23:06:11) 
@ermanen
Evet, bağlantılı'yı seçince daha isabetli sonuçlar verdi. Teşekkürler.

  • jacque  (14.01.14 23:23:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.