[]

Tickle Me Elmo Almaca

Merhaba sevgili hipotenüs severler,

sevdiceğin doğum günü geliyor yavaştan, hediye alma işlerini son ana bırakmayalım önceden halledelim deyu, karar verdim elmo almaya.

ancak gel gör ki gittigidyor'da 190tl demiş adamlar, taklitlerinde de kolları oynamıyormuş elmonun o yüzden taklit alma işide yatıyor.

geriye kalıyor iki yol ya duyurudan biri gel abi ben sana satiyim diyecek:/, ya da bunu ebay v.b den almanın risklerine ve oluruna dair birileri beni bilgilendirecek. her iki opsiyonda da bilgi verecek kişiler gözümde yücelecektir.
Teşekkürler şimdiden.

 
190 mı??? Çüş!
geçen sene ben de baktım bunlardan 90-100 lira arasındaydı. Artık dışarılarda da bulunuyor bunlardan. Bir araştırın derim ben.

  • teritori  (09.05.09 23:25:12) 
  • erostrada  (09.05.09 23:29:10) 
aslında bu ebay v.b (bu arada v.b diyorum ama başka hangi siteler var ki acaba elmo yu alabileceğim, hele birde paybalsız olursa şukela olur)den alınan ürünler 100euro altı olunca gümrükde sorun çıkmıyormuş sanırım bu durumda böyle bir siteden istetmek en mantıklısıi hele bizim zeki abiler 190 tl gibi uçuk fiyatlarla satmaya kalkınca oy anam ki ne oy.


  • bir zamanlar cocuktum  (09.05.09 23:30:53) 
@erostrada bu gülen oyuncak adı altında satılan elmoların kolu oynamıyor diye biliyorum ben:S o yüzden sahte elmo almak pek akıllıca gelmiyor bana hele sahtesinin fiyatı dahi 100 tl olunca :S


  • bir zamanlar cocuktum  (09.05.09 23:32:25) 
verdiğim linkteki sahte mi?
ben almadım ama bana sahte gibi gelmedi, siteye mesaj atıp sorun, zamanında bunlarla iş yapmıştım yanıt verirler..

  • erostrada  (09.05.09 23:35:32) 
@erostrada evet linkteki sahte maalesef özellikle kutusundan belli oluyor orjinalleri bir sandıkta satılıyor, bir diğeride resimlerinde ayak tabanlarında tmx yazısının olmaması buda sahte olduğunu gösteriyor.


  • bir zamanlar cocuktum  (09.05.09 23:38:40) 
ürün soruları kısmında "mini"nin kolları oynamaz demişler..
siz de sorun bence..

  • erostrada  (09.05.09 23:38:43) 
biraz bakınca ben de gördüm, sahte olma ihtimali yüksek..
100 dolardan fazla olan bi ürün değil, bence ebay veya amazon'dan alın direk, türkiyede işiniz zor..

  • erostrada  (09.05.09 23:42:48) 
linki verilen sahtesi. ben de aynı sahtesini mavibilgisayar'dan 69 liraya aldım. sadece sağ kolu oynuyor. ve kahkahası orjinalininki gibi değil. ama yatıp kalkıyor, güldürüyor yine de.

edit: süperyaa'da 94e satılan aynısı. mavibilgisayar'da da 99dan 69a indi diyordu. bu arada 6 pille çalışıyor ve pillerin alkalin(duracell) falan olması gerekiyor. bir de nakit alırsanız %10 indirim var mavibilgisayarda.
  • cro magnon  (09.05.09 23:51:49 ~ 23:54:33) 
geçen ağustos ayında ben de aynı amaçla gittigidiyordan sipariş etmiştim. 110 liraya hemen al ile almıştım. linki verilen oyuncak kesinlikle sahte. ve gerçeğiyle sahtesi arasında dağlar kadar fark var.


  • nickim onbes harf  (10.05.09 00:21:00) 
yahu ben geçende nezih'te oynadım onunla 90 lira civarındaydı diye hatırlıyorum. her bi tarafı da oynuyodu.


  • yellow brick road  (10.05.09 01:03:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.