[]

Sabahları gelen bayılma hissi

Merhaba. Özellikle sabahları basıma geliyor bu olay. Şöyle özetliyim; Birden basım dönüyor, midem bulanıyor, közüm kararıyor, kalbim çarpmaya baslıyor ve soğuk soğuk terliyorum kısa bi sürede, alnımdan damlıcak derecede cok terleme oluyor o bikaç dk içinde.
En son o halde mutfaga sürünerek yarım dilim ekmek yedim öyle kendime geldim ama tüm gün mide bulantım ve baş ağrım oldu.
En kısa zamanda doktora gidicem ama sizce neyin belirtisi bunlar?


 
tansiyon.


  • dahili meddah  (14.01.14 14:57:43) 
tansiyon olabilir.

yataktan zıplayarak kalkıyorsan eğer hiç bir şey de olmayabilir.

uyanınca önce bi 2-3 dakika yatakta otur, baş ucunda su bulundur bir iki yudum su iç, gözlerini aç öyle kalk.

tamamen kesilmese de büyük ölçüde hafifletir.
  • Mackinaw  (14.01.14 15:00:42) 
şekerle ilgili de olabilir. reaktif hipoglisemi vs.
doktora bir an önce gitmekte fayda var. bol su için.

  • ytse jam  (14.01.14 15:04:57) 
tüm gün etkisi sürme olayı hariç birebir aynısı bana da oluyor. uzun zamandır var önemsemedim ben de, sebebini bilemiyorum ama.


  • taksimin delisi cenk  (14.01.14 15:10:17) 
ekmek yeyip kendine geldiğine göre şeker olabilir mi?


  • ya ben lan neyse  (14.01.14 15:14:07) 
epilepsi olabilir egg cektirmeyi ihmal etmeyin.


  • Mügüs  (14.01.14 15:16:04) 
anoreksik olduğunu yeni öğrendim başka duyurundan buraya gelerek

aslında cevabı çok kolay olan bir soru sormuşsun ama eksik bilgi ile tabii ki doğru cevap alamamışsın.

umarım gittiğin doktora tam ve doğru bir özgeçmiş vermişsindir.
  • la noix  (06.06.14 23:07:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.