[]

30 bin tl ile çiğ köfte üzerine

selam duyuru. istanbul'da yıldız teknik üniversitesi davutpaşa kampüsünün arka taraflarında yurt var. oraya çiğ köfteci acılır mı ne dersiniz?

eğer böyle bir işe girersem eleman calıstırarak ne kadar kalır elime aylık?


ya da araba alıp kiraya vereceğim biraz borçlanıp. 3 sene sonra elimde iyi kullanılmış bir mercedes c180 ve 40-50 bin lira kalacak.

sizce hangisi ve neden?

 
ben olsam araba alıp kiraya veririm. zahmetsiz iş çünkü. diğerinin sorumlulukları var. aptal saptal heriflerle uğraşmak var. muhasebesi var. vergisi var. var oğlu var.


  • himmet dayi  (14.01.14 13:30:54) 
sakın araba alıp kiraya vereyim deme o işler öyle göründüğü gibi olmuyor.
(not: bu işi yapmış biri konusuyor)

  • svarte dauen  (14.01.14 13:40:20) 
paranızı 50 tl yapıp tayakadın'dan arsa alın.


  • dahili meddah  (14.01.14 13:40:51) 
aga 30 bin ile nasıl mercedes c180 alacaksın ve 3 sene sonra elinde 40-50 bin lira kalacak?


  • alibaba06  (14.01.14 13:41:16) 
3 sene sonra hem C180 için aldığın borcu kapatacak, hem de 40-50 bin arttıracaksın yani? Nasıl olacak o iş?


  • arnold schwarzeneger  (14.01.14 13:49:50) 
hocam çiğköfteci, midyeci gibi klasik şeyler yerine hot dog, ıslak hamburger vb şeyler satarsan, biraz da 'ailenizin esnafıyım mahallenizin gururuyum' moduna girersen, işinin de başında durursan sağlam para kazanırsın.

ama öyle sivil polis gibi çiğ köfteci tezgahının başına adam koyayım etrafı kessin kötü lavaş satsınla olmaz böyle işler.
  • Mackinaw  (14.01.14 14:12:19) 
çi köfte +1

millet boğazından kesmez. işini iyi yaparsan her açıdan ama(temizlik,lezzet,pazarlama), araba işinden kazanacağın parayı daha kısa sürede kazanırsın. öğrenci milleti gördün mü yapışacaksın.
  • eyyor  (14.01.14 14:30:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.