[]

Sherlock (Dizi)

Şimdi bunu son zamanlarda duyuyorum, okuyorum çokça. Sözlükteki başlığa bakmıyorum; belki başlarım da spoiler okumayayım diye.

İyi midir? Nasıldır bu dizi? Bildiğimiz Sherlock Holmes'e ne katmıştır mesela? Nesi iyi?


 
Sadece ilk iki bölümü izle diyim. Kitaplarını da okudum, filmi de izledim. Ama dizi başka.


  • onexey  (14.01.14 12:32:43) 
bildiğimiz sherlock homes ama günümüzde geçiyor. ingiliz cool'luğu var. bulmacalar, detaylar, sosyopat ana karakter vs.. house gibi biraz.


  • 386 dx  (14.01.14 12:33:19) 
valla ben sinema versiyonunun hayranı olarak hiç sıcak bakmamıştım. eski sevgilim çok ısrar etmişti izle diye. bir gün oturdum izledim. ilk başta karakterlere ısınamıyorsun. sonuçta gözler robert downey jr. dan sonra daha iyi birilerini bekliyor. aynı şey jude law için de geçerli.

ama sonra alışıyorsun. kısa sürede hem de. sevdiriyor. konu iyi. çekim iyi. imdb 9.1 zaten. fazla söze gerek yok.
  • dierache  (14.01.14 12:34:48) 
Çok iyi. Bildiğimiz Sherlock Holmes'ü tam yansıtıyor işte. Olayların günümüzde geçmesi diziyi daha ilginç kılıyor.


  • m e l t e m  (14.01.14 12:43:16) 
kesinlikle izle. sherlock bugün yaşasaydı nasıl olur sorusunun cevabını, teknolojiyi nasıl kullanacağını katmıştır. robert downey jr ile benedict cumberbatch'in performansları çok farklı. bence dizi filmlerden daha iyi kurgu, senaryo bakımından.


  • r_u_h  (14.01.14 12:44:56) 
offf, sherlock hiç izlememiş bir beyin. beyinleri takas edelim mi? hiç bilmeden baştan izlemek istiyorum :(


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (14.01.14 12:52:43) 
muhteşem değil ama güzel. az bişey overrated.
ilk bölümü baya iyidir.

  • ytse jam  (14.01.14 13:09:21) 
son sezonu yeni bitti. zaten böyle 3 bölümlük tadı damağımızda anca kalacak kadar bir sezon geçiriyor. ama gerçekten doyurucu bir kalitede oluyor.
güzeldir izleyin izletin derim.
her bölümü bir film kalitesinde oluyor.
  • ozdek  (14.01.14 13:50:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.