(5)
giyilmiş pantolonu değiştirdim
10 gün önce Oldukça yüksek bi fiyata ykm'den aldığım kot pantolonu 2-3 defa giymeme rağmen bugün beden sorunu yüzünden değiştirdim.Eleman pantolonun giyildiğini anladı ancak 'bizden uzun süredir alişveriş yaptiğiniz için bunu incelemeye göndermeden değiştirelim' dedi. Merak ettiğim konu şimdi napaca
10 gün önce Oldukça yüksek bi fiyata ykm'den aldığım kot pantolonu 2-3 defa giymeme rağmen bugün beden sorunu yüzünden değiştirdim.
Eleman pantolonun giyildiğini anladı ancak 'bizden uzun süredir alişveriş yaptiğiniz için bunu incelemeye göndermeden değiştirelim' dedi. Merak ettiğim konu şimdi napacaklar o pantolonu, başkasına mı satacaklar?
0
bilge rusty james (
14.01.14)
giyildigi belli oluyorsa satmazlar
merak etme sirketler o pantolonu tekrar satisa cikarmazlar.
0
kafadanbacakli
(
14.01.14)
en fazla outletlerde defolu ismiyle satıp yine para kazanırlar.
0
kuru temizlemeye gönderip satacaklar bence
her türlü satarlar
0
çok kötü durumda değilse bariz bir şekilde belli olmuyorsa kullanılmış olduğu reyona koyulacak. baktılar satamıyorlar defolu olarak şirkete iade edilecek. şirket de outlet mağazalara yönlendirecek.
ps: mağaza yöneticisiyim
0