[]

Protein Çikolataları

Bunlar işe yarayabilirliği nedir? Bar başı 20 gr protein içiren bi' ürünün 24 adetini 70 liradan alsam iyi midir? Yani gereksiz bir şey midir bu meretler yoksa?




 
Protein barlar performans olarak ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Protein tozuyla fiyat olarak kıyaslama yapabilirim lakin.

Birçok protein tozu 1800 gr ile 2300 gr arası değişiyor. Fiyatları da ortalama 180 tl diyeyim. Daha aşağısı da piyasada yeterince çok, yukarısında da birkaç kaliteli marka var. Gramaja dönecek olursak; her servis (1 ölçek) genelde 30 gr oluyor ve bunun ortalama 24 gramı protein oluyor. 1800÷30=60 servis yapar. 60×24=1440 gr protein yapar. Senin bahsettiğin 75 adet çikolata barın fiyatı 210 tl ve toplam alacağın protein 1500 gr. Gerisine sen karar ver. Tabi şunu da hesap et, genelde toz olarak 2200 küsür gramlıklar çok satar. Onların fiyati da 150'den başlıyor. Toz daha hesaplı gibi ama hangisi daha verimli bilmiyorum.
  • savata  (13.01.14 22:36:32) 
24 adeti 70 tl mi ? fazla ucuzmuş. bana da alsana


  • joe dalton  (14.01.14 09:31:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.